- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grecky
senior tag
Üdv!
Mitől lehet az, hogy windows alatt a KODI 16.1-es verziójával villog lejátszáskor a lejátszó ui visszagomb?
Jelenségről videó.
Ha kikapcsolom az egeret a beállításokban, nem csinálja, de egér mindenképp kellene.
Ja és androidon ugyanilyen.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
törölt tag
Ezek közül valamelyikkel lesz baj szerintem.
Más beállítást nem felejt el? Pl.: időjárás widget eltűnik, gui beállítás, stb.
Nekem újrarakás segített.[ Szerkesztve ]
-
Aryan
senior tag
válasz #71321344 #6953 üzenetére
Időjárás sem jelenik meg egyből a jobb felső sarokban, mással nincsen probléma szerencsére . Neten találtam fixet, megpróbálom azt a megoldást.
(#6927) huliganboy : igen a Libreelec egyik sem a felsoroltak közül, Openelec-kel nem volt ilyen problémám pedig az is Linux alapú, youtubeon találtam elvileg megoldást, meglesem majd azt este.
(#6920) DoItYourself : Hol találom ezt a "Wait For Network" dolgot? Lehet hogy az lehet még a baj talán, az a fura hogy az időjárás sem jelenik meg egyből, amint betölt a rendszer és látom a Kodi felületét kell egy kis idő amire látszódik a hőmérséklet is. Lehet hogy valami hálózati para lesz ez.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
OpenELEC addon -> wait for network.
http://wiki.openelec.tv/index.php/OpenELEC_Configuration_Addon#tab=Network
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz huliganboy #6926 üzenetére
"frissensült"
-
dugynok
senior tag
Ezt a frissítést - hogy működjön a moovieshark - ,hogy csináljam? Töltsem le újra a zip file-t és telepítsem újra? Uninstall kell a réginek? Azt, hogy tudom?
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz huliganboy #6965 üzenetére
Köszi Holnap kipróbálom, most nem vagyok otthon... Gyerek tud majd mesét nézni megint
-
Anonim37
csendes tag
válasz huliganboy #6926 üzenetére
Egy uj rendszere (win xp)raktam frissen a frodo 12.3 telepitetem az ms repot,majd , tobb addonra irt hibat,szamomra fontos lenne az exodus plus,movieshark, sorozatbarat.Ki fogom probalni a Frodo 12.2!
Telepitsem ms repot vagy inkabb kulon minden addon(hol talalom a legujabb verziokat?[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
Exodusban régebben miután beállítottam a kívánt nézetet, a context menüben kattintás a "Filmek nézetének beállítása" lehetőségre, így megjegyezte a beállítást.
Most nem találok ilyen pontot, nem tudom a szörnyű csempékről átállítani sehogyan sem. Hogyan kell?[ Szerkesztve ]
-
FF23
senior tag
válasz huliganboy #6731 üzenetére
Szia!
Nálam ez a beállítás nem működik. Nincs músorújság.
RT-AX58U v1
-
flamario
tag
Az lenne ujra a kérdésem a fejlesztőhöz , hogy a sorozatbarát esetén miért nem jelennek meg a a feliratok.
Raspberry/Kodi 16.0. (15-2-isengard)Nem arra gondolok, hogy töltse le a felirat plugin-al a felirat szerverekről( mert oda nincsenek is feltöltlve a sorozatok feliratai, hanem arra hogy azt jelenítse meg azt ami a streammel együtt jön.Ami a SB oldalán is megjelenik.
Webes felületen van felirat a CC bekapcsolásakor.
A feliratkinyerése engedélyezve van. -
zoltan6
őstag
válasz flamario #6972 üzenetére
ez ilyen,én kapcsolgatni szoktam másikra,mire van végre felirat van amikor csak az ötödikre sikerül olyat találni amin van felirat,pld.van 3 sorozatbarát/vidto felirat,abból egybe talán van felirat.de szoktam olyat trükközni,hogy bekapcsolom az exodusba a feliratot,aztán ha nincs felirat az adott linken akkor használja az exodusos letöltöttet,ha van akkor meg kikapcsolom,szóval trükközni kell vele.
-
flamario
tag
válasz zoltan6 #6974 üzenetére
szia,
Amikor úgynevezetten trükközöl akkor valószínű ráégetettel talál.
De mint irtam más módszer nem jó mert ezekhez a sorozatokhoz a magyar felirat készítői nem töltik fel a feliratszerverekre a feliratokat csak a sorozatbarátra a filmrészek mellé.
Ezért látható pc ről a felirat.
Érdekes hogy a viki kiegészítő ahol ázsiai sorozatok vannak ott szépen hozza a feliratokat.
A viki hasonlóan működik mint a sorozatbarát. Nem kell neki a feliratszerver !!!(nem onnan tölti be!),és nem ráégetett.A magyar nyelvet belehet állítani defaultra és ha van a vikin azt tölti be, ha nincs akkor angolt. -
Tressy
senior tag
Tudja valaki hogy az amerikai NFL közvetitések Fox CBS stb hogy lehetne úgy lejátszani hogy kép alsó csikja valahogy eltünjön?Úgyanis folyamatosan irogatják más meccsek eredményeit és azt én nem akarom tudni,mert előfordulhat hogy később megnézném.(Gyakorlatilag folyamatos spoiler veszély van...)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Istenem, de irigylem a gondjaidat.
Nagyítsd a képet, hogy kilógjon az alja, vagy az én tv-men pl van rá mód, hogy nagyítás után mozgatni is lehet, csúsztasd le. Vagy ragaszd le a tv-t egy jó vastag ragasztószalaggal.(#6980) aky01: van az a 10cm széles szürke, amivel dobozokat szoktak leragasztani, én arra gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
foresz
tag
Sziasztok! Ez engem is érdekelne
-
foresz
tag
Van valami megkötés? Hány eszközön lehet használni?
-
dh66e
veterán
válasz huliganboy #6989 üzenetére
írd be az összefoglalóba hogy az az újonc aki megkeres/zaklat priviben soha nem is fog megfelelni a kritériumoknak.
-
FF23
senior tag
válasz huliganboy #6988 üzenetére
Összevissza hat csatornán ad be epg-t. Nem állítottam át mást, mint amit kértél. Majd délután megint átfutom az eljétől (linuxon fut a kodi).
RT-AX58U v1
-
Anonim37
csendes tag
Mar a masodik windows 8.1 probalom felrakni asztali pc-re es error ir ki,dvd es usb-rol egyarrant!Az lubuntut es probaltam regeben ,nem mukodot.A xbmc 12.2 feltelepitem de be sem indul, a xbmc12.3 mukodik de sok minden nem kompatibilis?
-
konyvi
csendes tag
Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm a belefektet időt és energiát. Nagyon jók vagytok, csak így tovább.
Lenne 1-2 kérdésem:
-valahogy megoldhatató az, hogy az online filmeket dlna-n az LG tv én nézzem, mert ugye most csak a letöltött médiát tudom tallózni
-van digi online elofizetesem, azt nem lehetne kiegészítőként megvalósítani?Előre is köszönöm.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
RPI2-ön Kodit használok NAS-ról nézett filmekhez, képekhez.
Kérdésem, hogy az állítható-e, hogy ha törlök NAS-ról filmeket, akkor egy frissítéskor azok törlődjenek a hálózatba kötött RPI2-ön lévő KODI-ból is, mert elég macerás kézzel törölgetni őket?
F.K.T.
-
vzoli1987
aktív tag
a viasatplay müxik vagy nem? az előbb néztem bele elindul a lejátszás de nagy sötétség se kép se hang
UPDATE.: windowson müxik, enigma2-n nem müxik jelenleg, remélem nem codeceket változtattak a rohadékok
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
Jakuu
őstag
Kodi DLNA/UPNP-ben belefutottam abba a problemaba, hogy a Kodi nem tartja ebren a windowsos keszuleket, mikozben a TVre kuldi ki a kepet, hanem a gep alvo modba megy a windows alatt beallitott idopontban es megall akkor a streameles. Meglehet oldani, hogy amig a Kodi a TVre kuldi a jelet DLNA-n keresztul, a windows ne menjen alvo modba ? A Serviio-n ez beallithato, viszont itt hiaba probaltam barmit a power saving beallitas alatt, nem segitett a problema megoldasaban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest