- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Liniuxra honnan tudom letölteni a Kodi-t?
A kodi.tv oldalon nincs letöltési link, csak telepítési útutató.... -
Bozek
nagyúr
válasz Kenderice #42556 üzenetére
Mindössze 3 sor:
sudo apt install software-properties-common
sudo add-apt-repository -y ppa:team-xbmc/ppa
sudo apt install kodiHa esetleg nem tudod, hogy ezekkel mit kezdj, akkor a Linux nem neked való.
Aryes: Én elolvastam, és már tudom, hogy ellopták a teljes fórum adatbázist. De a Kodi nem települt Linuxra.
-
Kenderice
senior tag
Amúgy ez nálam nem működik mert BP-t használok.
Esetleg valami telepítőfájl letöltési helyet nem tudnál?
Kerestem, de nem találtam.
Régebbi verzió is jó lenne.
A műhelyben egy harmadlagos kis PC van, azon nézném a TV-t az enigma2 addon-nal.
Ahhoz meg nem kell a legújabb KODi... -
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
van olyan működő bármi, amin meg lehetne nézni a James Bond filmeket 4k ban? A szőke szép fiúsakat? 2008+ után? Teljesen kiakaszt az asszony ezekkel a filmekkel... 20 évesek leszünk májusban és nem tudom neki előkotorni kb sehonnan...
Köszönöm az ötleteket, kiegészítőket, bármiket!Túrista vagyok
-
vargalex
Topikgazda
válasz Kenderice #42564 üzenetére
A linux nem windows. Itt érdemes elfelejteni azt a windows-os berögződést, hogy majd valamilyen weboldalról letöltünk valamilyen telepítőt. Az OS saját repo-ját és csomagkezelőjét kell használni. Ott garantált a működés, függőségek kezelése/telepítése, stb. Az adott OS csomagkezelőjével neked kell tisztában lenned, ha már azt választottad.
#42560 Bozek: Nem csak Ubuntu és származékai léteznek... Szóval, ha valaki linuxot használ, egyáltalán nem kötelező, hogy ismerje az apt csomagkezelőt.
Alex
-
Kenderice
senior tag
-
consono
nagyúr
válasz bpmcwap #42565 üzenetére
Nem értettem, hogy ilyen fiatalon miért gerjedtek Bondra De aztán megértettem (mi 25 leszünk jövőre). Amazon Prime-on elvileg mind fent van, de nem tudom, hogy Németországban is, vagy csak USA/UK... [link]
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
bpmcwap
senior tag
válasz consono #42572 üzenetére
Basszus... Nincsenek szívecskés szmájlik... Pedig most küldenék nektek, sokat és robbanosat!!! sok sok boldogságot, egészséget, minden jót nektek!!! 25 év??? Hu ba+... Én meghalok, ti nem? királyok vagytok! Tök jó, hogy nem vagyunk egyedül!
.ja NO nincs magyarul... Fura mert mostanra kb mindenki érti a németet ilyen szinten rajtam kívül, de nélkülem nem nézik meg... Lehet hogy szeretnek... Fax se tudja miért... Pedig elég nagy szemét apa és férj vagyok, mert következetesen nem magamra gondolok mióta kint vagyunk... Képtelen vagyok megtanulni ezt az új nyelvet... Tök szerencsétlennek érzem magam... Ők még nulláról kb perfektek lettek három év alatt... Minek írom ezt le... Jaj... Az élet Qrva nehéz pláne három gyerekekkel... Segítsetek egymás ahol tudjátok a csoportban... Köszönöm hogy itt lehetek... Szép estét! És adminisztrátor... Ez a hozzászólás is törölhető... Amikor úgy látod...[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
ludla
őstag
válasz Kenderice #42570 üzenetére
Szia! Én is a blapckPantherOS használom, nekem is van Kodi a laptopomon és jól működik, kodi-19.1-1bP. De Discoverben van Nexus verzió is.
facebook csoportban is segítünk ha elakadsz valamiben.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
cof
veterán
Ez a SkyShowtime megy nálatok a Peacock kiegészítőből? Nálam nem indulnak a videók, most nem tudom inputstream vagy add-on hiba-e (Netflix, RTL is megy):
2023-04-15 13:25:27.325 T:16816 ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: License server returned failure
2023-04-15 13:25:27.325 T:16816 ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: License update not successful (no keys)
2023-04-15 13:25:27.377 T:16816 ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: Initialize failed (SingleSampleDecrypter)Esetleg nem tudja valaki, hogy dedikált add-on készülőben van-e, rendes SkyShowtime logóval stb... mert így elég béna.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
elistvan
őstag
Sziasztok!
19.5 matrix alól másnak sem működik az onlinestream?
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Syxysyx
friss újonc
Helló mindenki! Hol találhatnám meg a filmpapahd 1.0.17 új verzióját? Mivel az MsRepo 2.7.2 ben csak az 1.0.14 van ami nem működik egy jó ideje!
-
blakey
titán
válasz Syxysyx #42583 üzenetére
Frissítsd, benne van. Nekem ma frissült (automatikusan)
Egyébként az összefoglalóban van az MSRepo linkje, onnan letöltheted manuálisan is.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Syxysyx
friss újonc
-
blakey
titán
válasz Syxysyx #42585 üzenetére
Az összefoglalót hol találom hogy külön letöltsem? Bocs de eléggé új vagyok - az oldal (lap) tetején.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vargalex
Topikgazda
válasz Syxysyx #42585 üzenetére
Kiegészítők->Saját kiegészítők->bal oldali beúszó menü->Frissítések keresése.
Ha kézzel raktad fel legutóbb az addont, akkor Kiegészítők->Telepítés tárolóból->MovieShark repository->Videó kiegészítők->bal oldali beúszó menü->Frissítések keresése. Majd telepítsd a listából.Alex
-
-
Hege1234
addikt
ha windows alól próbálkozol, akkor az nem fog menni, mert még nincs megoldva a decrypt hozzá az inputstream-el
nálam tovább jutott (megadtam neki a cookie-ból összeszedett .key fájlt)
minden adatot jól kiolvas a lic server-t is és videófájlt az mpd-ből, de aztán..AddOnLog: inputstream.adaptive: Decrypt Sample returns failure!
igazából érthetetlen miért ne tudná lejátszani windows alatt amikor elég hozzá az L3 még az 1080p-hez is..
-
gyűrű
addikt
A készítő szerint csak android alatt megy ..
Playback is only supported on Android devices (including firesticks) due to DRM restrictions.
-
spiky03
veterán
Gyári BD lemezt, hogy tudok lejátszani KODI-val?
Tegnap este próbáltam és hibát írt ki. Ha jól emlékszem valami régiót vagy mit írt ki.
Fura mert pl egy írott BD-t meg lejátszott.Vagy felejtsem el a KODI-t BD lemezek lejátszására?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés foglalkoztat engemet
1./ Most épp pc-n win10 környezetben a Matrix 19.0.0 használom (filmpapa,onlinestream,filmvilag2,sporthd...stb) Gondoltam frissítem a kodit, mert a telepítés dátuma 2021.02 viszont ahogy itt olvasgatom, elég sokaknak már Nexus van.
Viszont félek, ha felteszem a Nexus-t, akkor ezek az addonok nem fognak működni.
Amúgy Kodin belül nem lehet frissíteni magát a kodit?
2./ sweet.tv kiegről valaki tud esetleg? (onlinestream eléggé le van csupaszítva)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Router gondok
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest