Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz Aryes #30455 üzenetére

    Most ez komoly???
    Szerintem meg semmi értelme nem lenne...
    Engem pont nem érdekel a movieshark. Mégis eddig hasznos dolgokat is olvastam.... Igen vannak ismétlődő és zavaró, dolgok. De ez sajnos minden topikban így van itt....

    Az hogy mi volt régen és mire lett létrehozva szerintem nem releváns. Most élünk és a jövőbe tartunk, nem a múltba. Az hogy ki mire emlékszik az semmit nem jelent az újabb emberek számára, hiszen megváltozott a címe. Nem véletlenül....
    Ez maradjon olyan amilyen lett és ami a címe, meg ami az összefoglaló alapján releváns... Szerintem rengeteg hasznos és komoly téma előjön a komolytalanok mellett.
    Ha neked ez nem jön be, másra van igényed hoz létre egy új topikot olyan címmel és témával a mivel szeretnéd. Elfér nem? Aztán majd az idő megmondja hogy megmarad-e vagy érdeklődés hiányában átneveződik, vagy kikopik. De hogy visszaváltozzon valamit ami már megváltozott és jelenleg működik, szerintem nem a jó irány.

    Teljesen felesleges ezen ennyit pörögni....

    Átláthatatlansággal sem értek egyet. Ha valamit keresek akkor használom a keresőt itt jobbra fent, vagy magát a Google-t a "site:... "

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák