Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz dh66e #22349 üzenetére

    Én használom/használtam -Linux/Kodi-17.3- már egy jó ideje, semmi gond nincs vele.
    Tette a dolgát, érdemes azonban tárolóból telepíteni mert egy külön saját scraperst (Lamdascrapers) is telepít a Kodi-ba, azoknak lehet tán érdekes, akik full-hd-s epizódokat keresnek, bár az sd találatok aránya is jobb, mint a sima Exodus-é.
    Csak az a baj, hogy az ilyen most találtam, meg Kodi addonos hírek leginkább akkor szoktak előjönni, főleg a Net-en, ha a kérdéses addon már egy ideje döglődik, netán nem működik már rendesen.
    Ez még tegnap előttig rendben ment nálam, de akkor volt egy technikai malőröm, megszaladt az FSP-400-as táp, magával vitte az alaplapot, a memóriákat és a videókártyát is! A merevlemezek és az adatok csodával határos módon megúszták! A kár legalább százezer jó magyar Ft-ra tehető az akkori beszerzési áron, ma lehet, már több is lesz, nagyon nem hiányzott ez karácsony előtt.
    Most a tartalék Celeronos gépemről fórumozok, ezzel nem lehet Kodi-t nézni, mert a videókártya ősrégi, akárcsak a gép, és a Kodi telepítéskor kiírja, hogy a videókártya natívan nem támogatja az OpenGl-t, és ezért ő erre a gépre nem fog felmászni, így jártam. Van ugyan még egy tartalék Asus P5K-s alaplapom de egy jó tápot kell szerezni, és egy jó kis PCI Expres-es videókártyát, meg persze hozzávaló memóriákat, de ez úgy tűnik, csak jövőre áll majd össze.(de lehet, hogy már laptop lesz belőle, nem asztali gép)
    Ettől függetlenül a kérdéses addons nálam jól vizsgázott, és jóval több találatot adott, mint az Exodus, vagy az MS.

Új hozzászólás Aktív témák