- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz ontheground #22650 üzenetére
Közben egyszercsak megjelentek a médiainfók. Viszont az még nem látom át, hogy a két kliens (ubuntus kodi, apple tv-s mrmc). Miért csinál magának külön db-t? Azt szeretném, hogy mind a két kliensről legyenek szinkronizálva a nézett infók. Ha megnézek valamit a ubis kliensen akkor az a appletv-n is láttott legyen.
kodi18_music60 |
| kodi18_music72 |
| kodi18_video107 |
| kodi18_video113 |[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
A MrMC Kodi 17-esnek megfele db-t csinál/használ.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
őstag
válasz blakey #22654 üzenetére
Az jó, akkor lehet nem is fog működni kodi 17 és 18 között?
mod: Nem vettem észre mielőtt elkezdtem csinálni az átállást. Az ubis kodin időnként használjuk az hbo go plugint, így ott marad a 18-as, a mrmc-t gondolom csak sokára fogják 18-as alapokra átenni, ha egyáltalán átteszik... Cumi. Kár volt fél napot erre eltolni.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Közös adatbázisnak használhatod a Plexet vagy az Embyt, így nem leszel db-hez kötve.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
headhunter
addikt
CE KODI 18 + HBO GO 0.2.3 plugin: Magyar felirat egy idő után eltűnik, beletekerve később előjön, de az eltűnt résznél nem akarja megjeleníteni.
Több sorozatnál is előfordult és váltakozó időpontoknál.Tapasztalt más is hasonló felirat eltűnést?
-
bazccka
tag
Hogy az ördögbe lehet Kodiban felbontást és refresh rate-et hozzáadni a whitelistben? Kizárólag a telefonom felbontása és 60p van ott, mint opció, viszont az HBOGo stream akadozik. Gondolnám, ha leljebb állítom a fenti értékeket, folyamatos lenne a lejátszás. Vagy nem ilyen egyszerű?
-
blakey
titán
válasz bazccka #22658 üzenetére
Ott csak azt mutatja amire a megjelenítő képes.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz headhunter #22657 üzenetére
2 részt néztem eddig (képmás) és nem volt gond.
-
ekrisztian
őstag
válasz headhunter #22657 üzenetére
Igen.
Minden filmnél előfordult nekem is.
Én annak tudtam be, kiment sörért a fordító -
geogabcsi
tag
Sziasztok!
BÚÉK minden kedves fórum társnak!
Egy elég nagy NFS problémába futottam. Fix IP címen van egy Synology DS212J NFS bekapcsolva és hozzá felvettem egy fix IP címmel rendelkező Amiko A4K androidos set-top box-ot, de a play áruházon letöltött Kodi nem látja a NAS NFS megosztása alatti mappákat. IP címet és a megfosztott video mappáig eljut a tallózás, de már utána a benne lévő tartalmat, mappákat nem látja. Mi lehet a gond? Win10-es notin SMB-vel csatolható fel az összes mappa, de a notin sem megy már NFS-el. Az androidos box meg SMB-vel nem lát semmit. Ha lenne valakinek segítő válasza, azt megköszönném!
-
ontheground
tag
Milyen verziójú Kodi van azon a gépen, Milyen Python verzióval? Ha 2.7.9 alatti rajta a Python verzió, akkor nem fog menni a Movieshark
Nyakec, neked ment volna, csak nem a válaszra kattintottam.
[ Szerkesztve ]
-
nyakec
tag
válasz ontheground #22667 üzenetére
A kodi 17.6 verzio és a phyton pedig 2.7.13 ....
-
ontheground
tag
válasz nyakec #22670 üzenetére
Most olvasom, hülye voltam, ha 2.6, akkor a repo-ról van szó: azt [innen] letöltöd, felmásolod, betallózod az eszköznek (Kodi->Beállítások(fogaskerék)->Rendszerbeállítások->Kiegészítők->Telepítés zip fájlból vagy angolul: kodi->settings(fogaskerék)->system settings->addons->install from zip file):
Utána lehet a movieshark addon-t ugyanitt, de már a repo-ból telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
nyakec
tag
válasz ontheground #22673 üzenetére
Nem tudom meg e értetted a kérdésemet .Nekem zidoo-m van telepiteni tudom ,hoy kell,de a sat recevier Vu Zero 4k -án lévo kodiba szeretnem telepíteni,az Enigma2 lévo kodi eléggé levan butítva szetettem volna tudni hogy valakinek mukodik-e .......
-
geogabcsi
tag
Közben kaptam egy leírást tőle, úgy néz ki ez a két hiba volt, de csak Win alatt megy most már, Android-on továbbra sem.
2a, NFS 4.1 támogatás engedélyezése - pipálni
2b, Csatolt almappákhoz való hozzáférést tesz a felhasználók számára lehetővé - pipálni
... még tesztelem, de kell az írás/olvasás jogosultság is, hogy pause után tudja honnan kell folytassa a filmet. -
Mike88
senior tag
válasz geogabcsi #22677 üzenetére
Biztos, hogy jogosultsági hiba van! Én is szívtam jelszavas smb-vel, (nfs-el még nem próbálkoztam). Fogalmam nincs mi volt a probléma, biztos én voltam kevés a történethez, de egyszerűen hiába adtam meg a f.nevet, jelszót, jogosultságot, mappákat láttam, tartalmat nem, ez egy kínai boxnál fordult elő. PC-n ugyanaz a beállítás, Kodi látja, hozzáférés van. Azóta nincs jelszavas védelem a NAS-on, egyébként is mi francnak? Csak azért volt, mert "gyárilag" volt. Jelszó nélkül már hozzáfértem.
e2 NFS viszonyáról itt hamarabb kapsz választ: [link]
Kutakodva sat support-on más is panaszkodik erre A4-nél. Azt írja, hogy busyboxban amennyiben felmountolja akkor utána hozzá lehet férni kodi-ban, fájlkezelőben, de újraindítást követően ismételten fel kell mountolni.Hogy "adod hozzá" a NAS-t? Fájlkezelő - forrás hozzáadása - tallózás - és ott az SMB, mert ha ott nem látja, az még nem jelent semmit! Így add hozzá: [link]
-
Celtis
veterán
válasz Mike88 #22678 üzenetére
Libreelec-es box MS frissítéssel kapcsolatban kérek segítséget. (Már nem sikerült videókat elindítani MS addonban.)
A Kodi felajánlotta a frissítés lehetőségét 2.1.4-re, de a frissítés nem történt meg. Ezek után inkább letöröltem a meglévő MS és URL resolver addont, és próbáltam újra telepíteni.
Ha telepítésnél a 2.1.4 verziót választom nem történik semmi (nem tölt le semmit). Ha a 2.0.5-öt, akkor pedig a "függőségek telepítése sikertelen" vagy valami hasonló hibával lép ki.
Ugyanaz történik MS és Lazarus repóból történő telepítési kísérletnél is. Az MS repó, a legújabb 2.7-es.Hogyan tudnék újra működő MS-t rakni a boxra?
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az RTL Most addonban, csak én nem találom a Drága örökösöket?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
jaraif
újonc
Sziasztok! Exosharkkal kapcsolatban kérnék segítséget. Van real-debrid előfizetésem, és az teljesen jól működött együtt az exosharkkal, ami felhozta a prémium linkeket is. De kb egy hete ez megszűnt, és azóta csak az alap linkek jelennek meg. Az előfiztésem él, és minden beállítást többször is megismételtem, de semmi. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? Előre is köszönöm.
-
Necronom
senior tag
Sziasztok,
SPMC-t hasznalok Androidon, TV boxon, mivel ez rendesen, kockasodas nelkul jatszik
Egyetlen bibi van csak vele, hogy nincsen sorozatok menu a fokepernyon...Ezert kenytelen vagyok atmenni Kodira, mert ott van es tudom hol tartottam...
A kerdesem az lenne, hogy ra lehet varazsolni annak rendje es modja szerint az SPMC-re is, ahogy a Kodiban is mukodik?TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
xtend
senior tag
válasz jaraif #22688 üzenetére
Nekem akkor ment el, ha a kiszolgáló nyelve csak magyarra volt állítva (???) Vissza raktam magyar+angolra és jó lett. Illetve 1x mert az URL resolver frissült, újra kellett authorizálni aztán ismét jó lett. Meg 1x valamiért az MS-ben is eltüntek ott pedig az segített, hogy a Resolver URL-ban is reauthorizáltam a real-debridet..
-
blakey
titán
válasz Necronom #22689 üzenetére
Sorozatok akkor van ha felvetted a tartalmat és megcsinálta a szkennelést, alapesetben nincs csak Videók.
-
blakey
titán
válasz Necronom #22693 üzenetére
A Beállításoknál nincs bekapcsolva az elrejtése? Ugyanúgy van Sorozatok mappa az SPMC-ben is mint a Kodiban.
-
szaboi85
újonc
Sziasztok
KODI 18 Leila használok es 2.7 repot mi lehet a gondja h HTTP-s hibát ir ki a DIGI.onilne csatornáira ?
valaki már próbálta megoldani?
Köszönöm
Üdv
István -
blakey
titán
válasz Necronom #22696 üzenetére
Próbáld ki másik felszínnel, hátha az a gond.
-
gyugyo79
addikt
válasz Necronom #22693 üzenetére
Koying abbahagyta a fejlesztését és átment az MrMC -hez. Az SPMC TMDB scrapere nem kompatibilis már az oldallal. Én pld. ezért vettem meg az MrMC-t mert köröket vert az SPMC a KODI -ra android TV rendszeren így azok a plusz dolgok amik miatta jól működtek azok már ebbe kerülnek be itt lesznek megcsinálva.De azért az MrMC egész más mint az SPMC pld itt plugin támogatás 0 csak amit beépítenek a fejlesztői. De ez itt off ép ezért.
-
xtend
senior tag
válasz Necronom #22689 üzenetére
Ha Amlogic tv boxod van és csak droidot akarsz használni: [link]
De ajánlott a CE/LE médialejátszásra SD kártyáról vagy pendriveról így a droid is megmarad: 60-as ponttól
Vagy a mexel féle dual-boot ha hozzá való boxod van (s905w): [link]
Ha rockchip-es boxod van ahhoz nem értek csak azt tudom hogy arra LibreElec van [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest