Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    Visszatérek pár napra és nem működik a repo? :D Mi a helyzet a mostani topikgazda úrral? Anno Nekiadtam a DNS feletti jogokat, s most frissíteni kellene. Mert a szerver él is virul, csak még a régi helyre mutat.

    Egyébként jelenleg a repo egy free .tk domain alatt fut, amit anno másfél éve talán, mikor elköltöztem csináltunk ideiglenes megoldásnak a repositoryhoz, de ahogy látom azóta sem változott semmi. A helyzet az, hogy ez a domain nem valami elegáns hosszútávra, főleg egy ekkora forgalmat generáló oldal mögé. Annak idején ezeket a dolgokat saját zsebből finanszíroztuk, hiszen a repo célja mindig is a szórakozás volt. Nomeg a fórum alapelveivel sem volt célunk szembemenni azzal, hogy akárcsak szóvátegyük a dolgot.

    Nem tudom, hogy mi lett a "tegyük jobbá a repót" cimszó alatt szedett összegekkel, amit a kilépésünk után kezdtek az új kollégák beszedni - nem is az én dolgom már -, de az egészből csak annyit látok viszont, hogy kb halott az egész projekt. A szerverkonfigokhoz egy korai elbarmolás óta senki nem nyúlt, s elvesztette a projekt az én szememben azt a varázst, amit anno nyújtani tudott.

    Félre ne tessék érteni, egyáltalán nem célom a számonkérés, ez mindenkinek a szíve joga, bár az őszinte meglepődésemet nem tagadom. Picit meglepődtem...

    Vétel vége.

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák