Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz betyarr #13635 üzenetére

    És a Filmek menüben (médiatárban) megjelennek? Mert nekem is csak akkor nem üres a lista ha a tmdb-n megtalálta a filmeket. Amiről nincs infó tmdb-n azt nekem sem jeleníti meg, hiába csak a mappára szűrök. De ez érthető is, mert a lejátszólista típusának nem lehet olyat megadni, hogy Nincs, azaz vagy a filmek, vagy a sorozatok vagy a zene között keres. Az ilyeneket csak úgy tudod megjeleníteni a menüben, hogy a menü elem a forrás mappádra (Mese) mutasson. De ekkor szerintem nem fog megjelenni a film információ azokról sem amiről egyébként van, bár nem próbáltam.
    De szerintem ne tedd külön mappába őket, inkább műfajra és korhatár besorolásra szűrj (de előbb csak műfajra). Persze ez csak akkor fog működni ha tmdb-n megtalálta a filmeket. Ha működik a playlist akkor meg csak beállítod, hogy a menü elem a listádra mutasson és kész.

    Tipp: Amelyik filmről nem talált infót azt kézzel megtudod keresni a jobb klikkes menüben az Átvizsgálás médiatárba opcióval. Ha meg olyan a film, hogy nincs róla információ akkor azoknál lehet érdemes egy almenü pontot csinálni ami a mappád fájljaira mutat, vagy beregisztrálsz a tmdb-re illetve a tvdb-re és felviszed magad a filmet, sorozatot.

Új hozzászólás Aktív témák