- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Laraxior
titán
diablo1984től vettem egy nyamnyung winyot..100% a Sentinel szerint és szerintem is.Jár a pöttyös
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kerio
őstag
Piros Pontot kérnék DuplaZso fórumtársnak. Korrekt üzleti partnerséget tanúsított, mikor elküldtem neki a Pendriveot . Még a feladásom előtti napon elutalta a pénzt, ami azonnal megérkezett. Minden privát üzenetemre gyorsan válaszolt. Nem egy "letűnő" vásárló. Köszönöm az üzletet!
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
L!NK->Q3
senior tag
rajjmennek piros pötty!
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
orkester
őstag
Vlad90 megbízható vevő. X360-at küldtem neki postán, utánvéttel. Semmi gond nem volt.
[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
tukko1
aktív tag
SimonYana -nak egy pirospont az 500-as vincsiért!
-
Ace Ventura
addikt
Pirospont: gianni
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
kariad
senior tag
Jáger-nek egy nagy piros pont jár a gyors korrekt üzletért!
-
SimonYana
addikt
tukko1 -nek egy pirospont.
Korrekt vevő és a megbeszéltekheztartva magát utalt!® SimonYana ®
-
pegazus
senior tag
tukko1 kollégának piros pont.
-
playgame
csendes tag
Pirospont tukko1-nek!
Megbízható vevő! -
Zamery
senior tag
Szeretnék kérni Imcaaj fórumtársnak egy pirospontot! Egy procit vásárolt tőlem, minden rendben volt!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
atissk
csendes tag
djtoomi-nak jár egy pirospont!
Genius 5.1-es hangfalrendszert vettem Tőle:
[link]
Az üzlet korrekt módon lezajlott!
Úgy néz ki: összeszedi magát!
Remélem a továbbiakban is így lesz!
Köszönöm!
A PC olyan mint egy fekete lyuk--elszippantja az összes pénzed...
-
chokeee
aktív tag
Ndruu kollégával boltoltam legutóbb.
minden rendben volt.gumiczuczli
-
greatchaos
addikt
Hammon Serra korrekt fél
-
reewer
aktív tag
Pirospont: johniee -nak . Pontos és korrekt eladó.
Csak nemtudom hogylehet linkelgetni profilt ;)
Si vis pacem, para bellum.
-
subaruwrc
félisten
Tibcsó kollégának pirosat! Ma vettem tőle egy processzorhűtőt! 11:45kor beszéltünk 12:00kor átvettem a hűtőt a megbeszélt helyen és összegért. Korrekt gyors pontos.
-
Imcaaj
csendes tag
Pirospont jár Zamery-nek is... korrekt, rendes PH!-s
-
djtooomi
tag
Hatalmas pirospetty, 5percel hamarabb ottvolt, mint amit emgbeszéltünk, és jól müködik a procchűtőcske.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Eddie141
senior tag
válasz djtooomi #9074 üzenetére
Természetesen vissza is megy djtooomi-nak a piros pötty, mert ott volt [gondolom nem kell taglalnom ]
Még szép, hogy működik... -
wampa1
tag
Pirospont sakal83-nak a tuti VGA bizniszért
[ Szerkesztve ]
-
dome34
csendes tag
egy nagy piros pont -fish- fórumtársnak a korrekt üzletért
-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!
-
LordVader80
őstag
entnek +Des1gnRnek egy hatalmas pirospont
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
Zamery
senior tag
Egy pirospontot szeretnék kérni kiry fórumtársank. Korrekt vevő!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
L!NK->Q3
senior tag
merre van az összesítés?
ad vki linket?- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
Lacpac
őstag
Pirospöttyöt kérnék nekik:
public73 (2*1 1066)
simondr (P31-DS3L)
Hawk1979 (FSP 350pnf)A lista nem teljes!
[ Szerkesztve ]
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz L!NK->Q3 #9081 üzenetére
már megvan csak a tűzfalat ki kell nyomni - legalábbis nálam
phmegbízhatóság- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
ABE
őstag
Nem friss üzletkötések ugyan, de pirospontot kérnék a következő tagoknak:
rawe: notebookba vettem tőle procit, korrektül berakta, cucc tökéletesen műxik, minden simán ment.
roPHka: egy gépet adtam el neki, a megbeszélt időpontban gond nélkül zajlott az átvétel.
KillHates: időt, energiát, telefonszámlát nem kímélve szerzett nekem önzetlenül a notebookomba zsanért.
[ Szerkesztve ]
-
L!NK->Q3
senior tag
cerebellumnak piros pötty egy 750es vinyóért
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
Rocko66
aktív tag
Egy nagy piros pontot Gianninak a korrekt üzletért,és halando-nak is egyet nagyon korrekt vevő!
-
tkesy
őstag
Ph! megbízhatósági oldal [idáig] frissítve!
#9046, #9048, #9079, #9086 -- mentek pü-k
Megkérnék mindenki, hogy a nick nevek helyesírására ügyeljen, továbbá, ne privátból akarjatok linkelni, mert azzal nme tudok sok mindent kezdeni.... Köszönöm....
Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
syckaloz
aktív tag
l@czko nevű kollegának ha javasolhatnék egy pirosat! Korrekt és türelmes !
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
Balupapa-nak is jár egy pirospont.....
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
poffsoft
veterán
Norbiiii :pirospöttyöt neki a cerkáért
[ Szerkesztve ]
-
Aszem
aktív tag
pegazusnak ujabb piros a szép ramokért
Yamaha -Epi 500-Sony CDP-X33ES -Denon Dcd 2560 DCD-3560 Esetleg ezek is eladóak lehetnek,de nem minden áron
-
conanabarbár
aktív tag
manóka:pirospont,mert korrekt rugalmas,és megbízható
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
l@czko
aktív tag
syckaloz Úrnak egy nagy bazi piros, mert Ő is türelmes !
-
-fish-
csendes tag
dome34 kollégának nagy pirospont, amiért teljesen korrekten, mellébeszélések és vitatkozások nélkül, és villámgyorsan le tudtuk lebonyolítani az üzletet!
i sold my soul for rock'n'roll
-
addikt
Paqito és stuntmanmike megbízható, pontos, korrekt vásárlónak bizonyultak, szintén pirospont nekik
vigyoricsiga lapot procit meg memót vett tőlem tegnap, neki is mehet egy verespetty[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
LordVader80 Korrekt pontos megbízható. vele érdemes üzletelni
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest