- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Srácok, elégszer el lett már mondva, hogy linkeljétek a hírdetést, anélkül nem érvényes az értékelés. Az első hozzászólást ajánlom figyelmetekbe.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
l@czko
aktív tag
válasz N-vidi-A #23805 üzenetére
....és viszonzásul, szeretnék [n-vidi-a] számára nagy-nagy pirospontot az ismételt bizalomért, ami az előre utalást illeti és a gyors, korrekt üzletért! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
vittuka
aktív tag
Pirospont Chaser forumtarsnak az alabbi uzletert !
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
Gerisz
addikt
válasz komate17 #23794 üzenetére
Ne már! Kicsit kulturáltabban!
(Mondjuk én sem repesnék ha átvernének)
De miért bukod a telót? A posta nem küldi vissza ha nem veszik át? (mert visszaküldi)
Tényleg a fekete ponthoz legalább egy linket dobj az üzletről, mert pl. Én utánna szoktam nézni azoknak akivel üzletelek!
Most is volt egy srác akinek van feketéje, de nekem semmi gondom nem volt vele! Minden korrektül zajlott! -
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #23795 üzenetére
Kiegészítés a #23795-ös posthoz:
Recon-nal kötött közös üzletünk topikja. Ez sajnos kimaradt a korábbi hozzászólásomból.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
mrbig25
őstag
Pirospontot az alábbi kollégáknak:
MrSummer-nek, ezért TT Lanbox. Korrekt eladó, a csomag 1 nap alatt ideért
N-vidi-A-nak, ezért Gigabyte P35-DS3. Korrekt vevő, gyors, rugalmas
Gazsi00-nak, ezért Chieftec SH-01. Korrekt vevőÖröm volt velük üzletelni
...
-
tibispeed
csendes tag
Piros pontot adok Darkwood fórumtársunknak minden a megbeszéltek szerint zajlott. Megbízható, pontos partner!!!!!!!
-
Tomate
veterán
Owl88-nak jár egy nagy piros pont a 200-as Seagate winyóért!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ErőVarázsló #23511 üzenetére
ErőVarázsló kollégának is jár a pirospont a HIPRO táp mellé
-
Chaser
legenda
Még jó, hogy tegnap mondtam el, hogy szíveskedjenek az urak/lányok/asszonyok az adott üzletet is linkelni, mert pár hónapja megváltoztak a szabályok, és anélkül érvénytelen az értékelés. Bővebben ELSŐ HOZZÁSZÓLÁS.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DonMedve
addikt
-
zsolesz010
senior tag
szluko Egér-üzlet. Előre utalt, bubis pakkban postáztam, a gondnok meg pénteken átvette De a héten már kézhez kapta Korrekt vevő.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Gigabyte GM-M6880 rágcsáló
Kérnék neki egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Tch'oockah
csendes tag
Én is adok egy-két pirospontot zuhi_-nak: három hangkártyát üzleteltem vele, és nagyon gyors volt az ügyintézés!
Mindent a Győzelemért! Mindent... és még annál is többet...!
-
szacsee
nagyúr
Bordoinak szeretnék kérni egy piros pöttyöt, mivel korrekt, pontos vevő, visszajelzett, amint nála volt a cucc, ami 2x2Gb Crucial Ballistix memória volt.
-
zuhi_
senior tag
válasz Tch'oockah #23822 üzenetére
Tch'oockah is nagyon jó üzlettárs, ajánlom mindenkinek! Pirost neki.
-
PaulRascal
csendes tag
Piros pont nemethati kollegának a gyors és korrekt üzletért.
Rascal
-
BinLaden
tag
Hali!!!
egy piros pontot szeretnék kérni AXisBOLD kollégának [link]
tápot vettem tőle, és tápkábelt is kaptam tőle ajándékba
Megbízható, korrekt partner az üzletben.[ Szerkesztve ]
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
batman.
senior tag
desolator kolléga megérdemel egy pirospontot a korrekt planet kamera bizniszért cserébe!
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
csimav
őstag
Sziasztok!
Kérnék egy piros pöttyöt sedios-nak. Vettem tőle PSP-t. Korrekt eladó[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Rómeó
aktív tag
Robi BALBOA kollégának is jár a piros pont,a gyors,és korrekt üzletért! Köszönöm!
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
Rómeó
aktív tag
bsagi kollégának,is kérnék egy piros pontot,gyors,és megbízható üzletfél! Köszönöm!
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
nagyúr
Nagy piropspontot kérnék mycso -nak , ezért az üzletért.
minden szépen rendben zajlott. bátran üzleteljetek vele.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
vigyori78
őstag
Piros pont jár sniper elite -nek a gyors és megbízható üzletért LINK .Mindenkinek ajánlom !!!
-
PaulRascal
csendes tag
válasz PaulRascal #23828 üzenetére
Ez üzlet tárgya pedig egy ASUS A8N SLI Premium, csak az előbb kimaradt.
Rascal
-
calf
tag
Piri pontot adnék [Rowdy] kollégának a szuper [üzletért]
Telefonos Ügyfélszolgálatom 0-24!! +36 HETVEN /394-6ÖT-3HAT Ha több pirosad van mint nekem előre utalok!
-
boba6
senior tag
9 hónap után újabb lista
linkelni nem tudok mert némelyik elég régi vagy nem is apró alapján köttetettakiktől vásároltam:
Devid_81
cochy
bobsys
OC
kem
ent
Tressy
GreatGodziakik tőlem vásároltak:
dzsessz
dy_nmq
Kyle Katarn
sanzi89
biomassza
Tottu
tisn
(baphomet)
csacsa1977
Pepe78
Szemi82
TibiVan
albertz
sss
wipes
-Tsaba-
proper
Bobbysolo
Preda
Petikeje
tomma22
csabaf1
Sada88hirtelen ennyi
aki kimaradt attól sorry[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
kelzsoca
félisten
-
pepe98
csendes tag
Pirospötty Janoska26-nak korrekt üzlet korrect áron akik még nem ismernék szóval vegyétek és vigyétek a dolgait. Az üzlet tárgya [link]
Pepe
-
Sanya595
senior tag
Hatalmas piros pontott kérnék SLY19xx kollégának a korrekt bizniszért.Az üzletett nem tom linkelni,mert már töröltem egy hette.
Egy alaplapott vett tölem. -
SLY19xx
csendes tag
Egy nagy Piros PONT Sanya595 kollégának, megbízható ráadásul előre utalltam
Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest