- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dilajoska1 #28700 üzenetére
Jatényleeeeeeeg !!!!
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
pulutodurumo
őstag
válasz Faresz1976 #28701 üzenetére
A másik topikban beszéltünk a költségekről. Ha 150€-nál drágább cuccot veszel külföldről, itthon kell rá kifizetni az ÁFÁT. Az Ali akkor nettó árat fog számolni.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Faresz1976
aktív tag
válasz pulutodurumo #28702 üzenetére
Ez így van. De az ár mindaddig nem változik, míg a rendelés végén az ellenőrzéskor ki nem vonódik. Így jobb szerintem mert tudjuk, hogy mennyi a bruttó ára vám nélkül.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
válasz nebancsa #28704 üzenetére
Nagyon felpiszkáltad ezzel az órával a fantáziám . Régebben is nézegettem már a Chrono24-en, de sajnáltam a 100e Ft-ot egy műanyag óráért. Azért pl. egy Orient Ray ennyiért sokkal jobb vétel lenne.
Szóval mozgatja a fantáziám, főleg hogy látom neked megjött és a felirat is Omega, nem valami kínai kitalált név.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz zoarden #28672 üzenetére
Kibontottam a varrást az egyik végén, méricskéltem, próbálgattam különböző fűzési módokat. Végül levágtam belőle pár centit, a két csatot egymás mellé tettem és duplán visszafűztem. Eredmény : Alul van a zárás és a bújtatók, kényelmes, nem állítódik el, de állítható maradt a hossz. Hátránya, h ha kiakad a kampó, leesik az óra, de ennek kicsi az esélye érzésem szerint..
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
driv4r
aktív tag
válasz zoarden #28684 üzenetére
Tök jó, hogy ezt megírtad… Iszonyú nosztalgiában élem most napjaim, órákon át hallgatok pl. Morricone-t a kocsiban YouTube-on. Az ‘arany eksztázisa’ c. darab alatt mindig sűrűbben kell pislognom, nyilván muslincák... és gyerekként is mindig a Bronson és a késdobáló halálán sírtam a legjobban. Na mindegy, bocs off miatt.
-
zoarden
tag
válasz 5-ös kezelő #28707 üzenetére
tapasztalatom szerint csak akkor tud kiakadni ha túl lazára állítottam a hosszt, így kicsit lötyögősebb a kezemen
De mivel az kényelmetlen, mert előre csúszik, ezért ez az eshetőség nálam kevésbé fenyegető. ha jól emlékszem te sem a csulkócsontodra csúszva szereted viselni az óráidat, így talán kevesebb esély van rá. Bár a te alis szíjad kapmós részének profilját-csatba kapaszkodását nem ismerem, csak a befotózott CNS paratrooper van többféle színben.I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
zoarden
tag
válasz driv4r #28708 üzenetére
hát még ha valaki csinálna egy ilyen órát!
Annyi hülye témára alapozva/emlékeztetve született már óradesign, csodálom hogy ezt valaki a microbrandek közül legalább terv szintjén nem vázolta fel.
Tegnap miután leírtam és elröhögcséltem kicsit magamban ezen a peszeudó kínai üzleti fantázia feltételezett nyugati kultúra értelmezésén - megpróbáltam rákeresni, gondoltam már biztos van tucatszám ehhez hasonló óra...hát nem találtam első körben egyet sem![ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
dilajoska1
őstag
Megérkezett. Játszósnak jó lesz. Sajnos minőségben nem üti meg azt a minőséget mint a Nautilus homage-m, pedig ugyanaz a gyártó. A szíj az nagyon hanyagul lett megcsinálva sajnos. A tok is rosszabb minőségű.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #28705 üzenetére
Kérdezném az Ármestert ( ), mennyiért lehetne ezt az órát elhozni legolcsóbban? Vagy várjak egy akciót, hátha olcsóbb lesz? Nem 38-as, csak 36-os, de talán jól mutatna a kezemen így is. [link]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #28715 üzenetére
Ha hazaértem, teljesítem a kérésed .
-
fakekorom
tag
szpíddel már csak néhányat kell aludni 11.11-ig
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Faresz1976
aktív tag
Itt a legolcsóbb 30.634 Ft kuponnal. ( Eddig )
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dilajoska1 #28714 üzenetére
Sajnálom, hogy nem jött be, pedig én is bíztam a Blingerben.
Marad a Pagani.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #28720 üzenetére
Kicsit igazítottam a tokján, rendeltem hozzá új mutatószettet és rendeltem hozzá egy szilikon szíjat. Remélem így már jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dilajoska1 #28721 üzenetére
Nekem is kellene a Sapphero-hoz, mert a gyári pillangócsatos szíjat nem tudom a csuklómboz igazítani.
-
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #28722 üzenetére
Az a baj gy ezekhez az integrált szíjakhoz nehéz találni. Nekem is rendelnem kellett end linket is a szilikon szíjhoz.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dilajoska1 #28723 üzenetére
Találtam bőrt, de sajnos 6000 Ft. Azért meggondolandó, hogy az óra értékének 80%-t szíjra költöm.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #28724 üzenetére
Nekem csak az end link került ennyibe . Szerencsére a szíj olcsóbb volt.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #28719 üzenetére
Köszi. Nekem 31 felett jött ki, igaz, nem mobilról. Cca. 3500 jön le kuponnal a 35 ezresből. Lényeg, h kb. ennyi, sokkal olcsóbban nincs. Képek alapján rendben van a megmunkálás, és Seiko a belseje. Azt hiszem, megrendelem, nem bírom ki novemberig.
Keresésben elég rossz vagyok amúgy. Alin néztem volna dupla bújtatós paraszíjat, de nem dobott ki találatot, csak olyat, amilyet vettem. Talán érezték, h nem akarok venni, amíg a régieket el nem koptatom.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #28726 üzenetére
948 Ft még lejön nekem coin miatt. Vedd meg ne gondolkodj. 1x élünk..... Ezt javaslom minden kedves fórumozónak.
( Remélem a feleségem is olvassa... )[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #28727 üzenetére
Köszi a megerősítést. B-pilóta még várhat. "Rolex OP" kinézetű Orient szerkezetes Paganit meg majd eladom, kb. fedezi a Piszkos tizenkettő megvételét.
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #28727 üzenetére
Majd elküldjük neki!
-
driv4r
aktív tag
Ez nekem is bejön!
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Faresz1976
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
válasz Faresz1976 #28732 üzenetére
Nos, nekem tetszik a Rolex Sky-dweller, és létezik rosegold Daytona zöld számlappal - ez mintha a szerelemgyerekük lenne, de nem épp a jó értelemben... kérdésedre a válasz - egy kicsit olyan óra, igen.
-
nebancsa
senior tag
Egy arany mriya hozzám került, nagyon tetszett hordtam rendesen... Erre a feleségem lebuzyzta, azóta nem volt a kezemen... [link] Bizonytalan vagy akkor inkább ne
-
Churpik
tag
Aha. Hátigen.
A fentiből a barna bőrszíjas, szürke számlapos változat 6000 Ft. -
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #28739 üzenetére
A látszat a lényeg!
A "Ne szórakozz Zohannal" c. filmben is megmondta Adam Sandler:
"...nem a cerka a lényeg hanem a PRÉM"[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Nagyon bejött ez a Tuna forma, amint lesz valami akció lövök egy Steeldive-ot belőle, találtam egy csatornát ahol elég jó mod ötletek vannak, asszem kelleni fog egy ilyen számlap is, már csak a színkombinációt kell kitalálni:
A Seiko felirathoz nem ragaszkodnék de csak ilyen van alin.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
dzsi23
addikt
válasz petipetya #28740 üzenetére
Esélyes.
Faresz1976 #28741:
Nagy bölcsesség.Faresz1976 #28743:
Ez még a DG szerkezetes, van már belőle NH34-es is (jóval drágábban). Nem tudom, hogy a számlapot meg lehet-e fordítani (ha középpontosan szimmetrikusan helyezkednek el a lábai, akkor igen), de ha igen, akkor könnyen átalakítható.[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #28744 üzenetére
Haaaat számlap biztosan kell másik. Csak azt nem tudom hogy ha a szerkezetet fejtetőre állítom és jobbkoronás számlapot rakok rá nem fél hatkor fog váltani dátumot??????
Áhh nem vesződnék vele...... Elvetem, inkább egy Air King .
[ Szerkesztve ]
-
zola96
senior tag
válasz Faresz1976 #28743 üzenetére
Ez egy sprite homage aminek ez a lenyege. Ha jobb koronás kell ott a sima gmt, bár abból nincs ez a színkombináció teny.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz zola96 #28746 üzenetére
Ezt inkább egy bal kezes emberen tudnám elképzelni, aki a jobb karján hordja az órát.
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #28745 üzenetére
Természetesen nem 6-kor váltana dátumot, mert ahhoz, hogy a számlapot kicseréld/megfordítsd, a mutatókat is le kell szedni, és megfelelő pozícióba raknád vissza, hogy 24 órakor váltson a dátum.
-
zoarden
tag
kifejezetten arany színnel tetszik?
khm, kicsit cicomás érzés...De ahogy írták előttem, ha bizonytalan vagy benne akkor még ne vedd
[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
zoarden
tag
Megjött az óra. :-)
legalább 2-3 szemet ki kell vennem belőle-De lehet hogy négyet is.
Ritkán kellett eddig, befogós céleszközöm sincs. Nincs kedvem ezért most elmenni az óráshoz, megoldom magam, mert kitoláshoz van azért szerszám.
A kérdés:
Páratlan a szemek száma a csat két oldalán jelenleg, ti hogy szoktátok ezt ? melyik irányba tolódjon inkább a csat a csukló belső oldalán ha úgy jön a kiszedendő darabszám?I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok