Hirdetés
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Így készül egy Earfun headset
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz dzsi23 #26550 üzenetére
Valakinek biztos szüksége van Porsche Design termékekre is, különben már biztos csődbe ment volna.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Bukk900
őstag
Az NH35a szerkezetű órámon végeztem egy járástartalék tesztet. Péntek du. 4-órakor raktam le teljesen felhúzva és ma du. 2 óra 10 perckor ált meg, ez 46 óra, nem számítottam ennyire.
-
dzsi23
addikt
válasz Bukk900 #26553 üzenetére
41 óra az NH35 hivatalos járástartaláka, szal teljesen jó a 46 óra. A 41 óra nem azt jelenti, hogy 41 órát tud járni, hanem azt, hogy a gyártó 41 órányi járásra garantálja a pontos működést a gyárilag megadott értékeken belül. 41 óra után már jelentősebb eltéréseket is produkálhat a szerkezet.
-
Bukk900
őstag
válasz Bukk900 #26553 üzenetére
Teszteltem, hogy húz a rotorja az NH35a-nak.
Hagytam megállni, majd reggel pár karkörzésre elindult, hordtam 10 órát és leraktam.
Ezután még 16 órát járt.
Ezt kicsit keveslem, ez előző Seagull órám, amiben volt járástartalék mutató, ennyi hordástól maximumon volt.
Ennél a Seiko szerkezetnél ez normális érték? -
@mriya@
őstag
válasz Bukk900 #26556 üzenetére
Az egyik leghatékonyabb felhúzószerkezete a Seiko-nak van.
Hogy egy kínai járástartalék kijelző mit mutat, szerintem nem mérvadó.
Azért a "hordás" milyensége is nagyban befolyásolja a felhúzottságot.
Más ha íróasztalnál ülsz, és más ha mondjuk a bal csuklódon az óráddal targoncát vezetsz.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
@mriya@
őstag
válasz pulutodurumo #26558 üzenetére
Nem írtam ilyesmit, de mutathat teljes felhúzottságot akkor is, ha a járástartalék mondjuk csak 20 óra.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
dzsi23
addikt
10 órát hordtad, és még utána járt 16 órát, azaz összesen 26 órát szedett össze, vagyis ha egyszer teljesen felhúzod, és minden nap hordod 10 órát, "sosem" fog megállni. Azzal a Seagullal csak akkor tudnád összehasonlítani, ha egyszerre vennéd fel a két órát ugyanarra a karodra, de valószínűleg még akkor sem ugyanakkora íveket tenne meg a két óra a karod mozgatása során. Szerintem korrekt a fenti eredmény, nem foglalkoznék vele.
-
Bukk900
őstag
válasz dzsi23 #26561 üzenetére
Igen, így számolva szépen kijön a metek, a gond ott kezdődik, hogy hétvégén, ha otthon vagyok nem veszek fel órát... ekkor tűnt fel, hogy pénteken munka után lerakva nem volt annyi járástartaléka, mintha koronával felhúzva raktam volna le.
De a lényegen nem változtat, hogy bő két hónap után is tetszik ez az pilóta búvár! -
Digitalpimp
senior tag
Én irodai munka mellett kézzel sosem húzom, péntek délután fél három körül leraktam és vasárnap déli 12 után pár perccel állt meg.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Dr.NX
addikt
Hali!
A Slow egymutatós, 24 órás karórához tudtok valami olcsóbb kínai változatot? Ez 280-300 EUR.
https://hu.slow-watches.com/the-store-category/slow-round/Elfogadom a sütiket.
-
dzsi23
addikt
válasz Bukk900 #26567 üzenetére
Talán mert furák az arányai, és sokkal kisebbnek tűnik 39 millinél. Na meg az sem segít, hogy a képen rózsaarany árnyalatú a tok.
Amúgy lassan magasabb lesz itt az órák átlagára, mint a másik topikban. Bár a megvásárolt órák száma meg egyre alacsonyabb, én is csak bedobok néha 1-1 órát, de rég nem vettem már kínait...
Azért ezen a Blancpain Barakuda homage-on erősen elgondolkodtam.
Másik verzió:
-
Bukk900
őstag
Ez biztos csak nekem újdonság, de ilyen quartz órát még nem láttam, hogy ne ugraljon másodpercenként a mutató. [link]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Digitalpimp #26563 üzenetére
Update! Péntek délután leraktam, szombaton egy bő másfél órát, vasárnap meg kb. 3/4 órát hordtam és még hétfőn reggel 6-kor járt. Ez így elég jó.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
stellaz
veterán
Korábban kerestek itt olcsó órát úszáshoz.
Ezt konkrétan ajánlják klóros vízbe, olcsó, itthon kapható és 2 év garancia is van rá.
https://www.decathlon.hu/p/karora-stopperrel-w200-futashoz-s/_/R-p-11728?mc=8181498 -
xcvbxcvb
aktív tag
Alin is megjelentek a moonswatchok. Láttátok ? Így omega felirat nélkül nem túl bizalomgerjesztőek.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Ra3
őstag
válasz nebancsa #26579 üzenetére
Nem lennék meglepve, ez egy műanyag fröccsöntött cucc, az alap G15-ös szerkezettel, kábé mindent Kínában csinálnak hozzá, ráadásul az eredetivel is voltak bajok rendesen, megfogta az emberek kezét egykét szín, meg öntéskor szennyeződések kerültek bele ami a felszínén is látható volt.
Ezt azért már Kínában is megugorják könnyen[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
dzsi23
addikt
Nem csak a sötétkék fogott?
Amúgy már a Paganinak is van Moonwatch homage-a, acélból, és azon még a segédszámlapok is jó helyen vannak, nem úgy, mint a MoonSwatchon. Szvsz. sokkal jobb óra a Pagani. Persze, Omega logó helyett csak Pagani Design van, így nem ér annyit.[ Szerkesztve ]
-
-
-
momcrew
tag
Minőségben biztosan nem éri el egy "régi", "nagy nevű" (pl. Pagani, Steeldive) kínai gyártó minőségét, tuti. Grand Seiko-t is lehet kapni quartz szerkezettel (pontosabb lehet, mint az eredeti ). Nem szabad ilyenek vásárlásán még csak gondolkodni sem. Kukában fog landolni előbb, utóbb.
ZX Spectrum+ készülékről küldve
-
pulutodurumo
őstag
válasz momcrew #26587 üzenetére
Én a GS másolatokat nem értem. Ott az eredetinél az a poén, hogy milyen pengén van megcsinálva. Olyan az egész óra kidolgozása, hogy fél Svájc a fasorban sincs.
Egy Submariner, Daytona, Speedmaster másolatnál sokkal könnyebb a dolog. Ott ha az ikonikus forma 90%-ban megvan, senki nem panaszkodik."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Bukk900
őstag
válasz Csigusz 1 #26592 üzenetére
Fém szíjjal is árulják, de én azt nem szeretem, van egy NATO szíjjam, ha a strandra megyek [link] .
Ez egy pilóta kinézetű búvár óra a gyártó szerint is [link] , vagyis olyan pilótáknak készült, akik szeretnek búvárkodni! Nekem tetszik ezzel a bőr szíjjal![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest