Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz Martin97 #1008 üzenetére

    Szerintem nézelődnöd kellene, hogy milyenek is ezek az órák, mert az elképzeléseid nem igazán valószerűek.

    Az üzemidő a kínaiak között (20 – 40 ezer) biztosan nem fog több napot kibírni ilyen használattal, de ha itt tényleg nyomkodás van, akkor egyet se valószínű. Márkásak közt talán (100+ ezer), de azok közül alig tehetsz valamelyikbe SIM-et, nálunk hivatalosan talán egyikbe sem.

    Amelyik kisebb betűket használ (függetlenül a felbontástól, ami általában 360x360 vagy 400x400 és kör alakú kijelző) elvileg némileg olvasható, pl. egy böngésző, de dokumentumot nem nagyon lehet. Bár nekem nincs ilyen órám, de utánanéztem.
    Cserélhető szíj a kínaiban ritka, és az a pár nem is néz ki a legjobban, persze ez ízlés kérdése. Ritka a vízállóság, normális tömítések egyikben sincsenek, akkor sem, ha némelyik kibírja, ha vízbe rakod.
    Van már szinte kis telefon méretű, szögletes és széltében hosszú kijelzős is, ez a kezelésnek biztosan jót tesz, ami nem épp hátrány, viszont az aztán biztos hogy csak nagyon kevesek szerit néz ki jól.
    Az indukciós headset egészségügyi hatásaival kapcsolatban erős fenntartásaim vannak. Arról nem is beszélve, hogy ha nem tévedek(!), a mágnest a dobhártyára kell rátenni, ami elég ilyesztően hangzik.

    Jó lenne tudni, először is neked, hogy mire akarod használni. Amiket leírtál kritériumokat, azok mint mondtam, nem valami reálisak. Vizsgára kell vagy titkosügynök vagy? Szerintem egyik sem. Ilyen felszereléssel és elképzelésekkel egyik esetben se maradnál sokáig életben. :)

    [ Szerkesztve ]

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák