- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Mobil flották
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
Üdv Urak!
Kérdésem a következő lenne: hogyan lehet áttölteni nagyobb kiszerelésből az Aliexpressen kapható néhány milliliteres pumpás üvegekbe a drága, - vagy kevésbé drága nedűt veszteség nélkül, illetve, hogy a nagy kiszerelés adagolója ne károsodjon? Egyelőre konkrétan 100ml-es Man in Black, Versace Eros üvegekről van szó. Köszönöm!
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
donbig
tag
válasz Jhonny06 #12279 üzenetére
Értem, köszönöm! A tölcsér nem jutott eszembe. Viszont találtam ilyen üveget, amibe elvileg átpumpálható a parfüm, ha a szórófej lejön.
[link]
Társkereső szakaszban van az életem, volt, hogy 160 km-re utaztam egy randira, egyszerűbb lenne ezt cipelni, mint a nagy kiszerelést."Ember, most jövök ki a templomból!"
-
donbig
tag
válasz Jhonny06 #12282 üzenetére
Hsz-at olvasva, igen, van akinek ereszt, de egy próbát megér azt hiszem. Köszönöm a segítséget! Egyébként már egy ideje olvasgatom a topikot, az itteni hozzászólásokból, állt össze egy számomra megfizethető árú, és ami fontos, hosszan tartó kis hármas: Habit Rouge, Aqva Amara, Daarej. Tudom, most adok a parfümválasztás szempontjainak.
Egy rövid ideig taró kapcsolatom Müllerben a parfümöknél dolgozott, nem használtam ki sajnos, akkor kellett volna megtalálni az igazit."Ember, most jövök ki a templomból!"
-
donbig
tag
válasz Fr0z3n #12582 üzenetére
Épp most vettem át Győrben. Mondtam, hogy Notino-s dobozt keressen az ember. Mind az volt, jól mehet az üzlet.....
Vakon vettem az itt olvasottak figyelembevételével, nekem nagyon bejön-igaz, nem biztos, hogy nyári illat.
Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta a tapasztalatait."Ember, most jövök ki a templomból!"
-
donbig
tag
Hétvégén szaglásztam a Douglasban. Zadig & Voltaire This Is Him! - nekem nem jött be. Guerlainból nincs az, ami érdekelne - Habit Rouge,Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme. Győr környékén esetleg nincs valakinek? Mugler Havane tetszett, tesztcsíkon nagyon tartós. Nyári illatban van-e hasonló tartósságú ebben az árfekvésben?
[link][ Szerkesztve ]
-
donbig
tag
AH-Thfrstmkd, Vond - köszönöm a felajánlást, a Zest biztos jó lett volna, már nem kapható.
-
donbig
tag
Középiskolás, sportos öltözetű lánynak ballagásra vennék parfümöt. Tartósság fontos lenne.Valami ötlet vkinek? Már nem nagyon lesz idő megrendelni, Müller, DM, Douglas jöhet szóba.
Köszönöm!"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
donbig
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
donbig
tag
válasz tibbike01 #25055 üzenetére
Volt valami szépségverseny, feltűnt, hogy a résztvevők adatlapján CH Good Girl a nagy kedvenc, meg talán Armani Sí. Ez utóbbit egyszer a Douglasben szagoltam egy Muglerrel, nagyon tetszett, de illatjegyeket ne kérdezz. A La Vie Est Belle is felkapott szerintem, ez nekem elég édes illat, van egy Yodeyma klónja,ami elég tartós és talán jól hozza az eredetit. Páromnak a zöld illatok jönnek be,az sem egyszerű eset.
-
donbig
tag
válasz Swatchboy75 #25248 üzenetére
Elektrosokk megelőzött. Egy kicsit elmegy az ember kedve a vásárlástól.
[ Szerkesztve ]
-
donbig
tag
válasz jackooo84 #25628 üzenetére
Egy volt barátnőm csak Celebrity Womant ( La Vie Est Belle utánzat ) használt, rajta tartós volt, nekem bejött az az illat.
Így én is tettem egy próbát: Root, Power és Metal Sport van, hogy minek az utánzatai, megtalálható a neten. Rajtam nem tartós, de még ruhán sem. Őszintén szólva az egyik munkahelyem fújom be magam vele, ahol teljesen egyedül vagyok. Ha emberek közé megyek, akkor más minőséget használok. Sztem már nem sokkal drágábban is lehet ennél jobb parfümöket venni."Ember, most jövök ki a templomból!"
-
donbig
tag
válasz Misogi #25754 üzenetére
Vízre nem gondolnék, de amikor szinte havonta foglal le a NAV akár több tízezer darabszámos tételeket, akkor talán jogos az aggodalom, hiszen valahol ezeket el fogják adni, és valaki meg fogja venni. Fogalmam sincs, hogy az üzletek melyik terméket honnan szerzik be, nem is feltételezem, hogy az adott bolt problémás lenne, de ettől még a jelenség létezik.
-
donbig
tag
válasz Jhonny06 #25756 üzenetére
Így van, ezerszer felvetődött a téma, ismerem a boltot, és a kérdés talán nem is az adott üzletről szól igazán, hanem a néha jelentős árkülönbségekről. Nincs kétségem, hogy a pozitív értékelésű árukeresős boltok megbízható értékesítőtől vásárolnak. Ettől függetlenül mondom, hogy teljes bizonyossággal kijelenteni, hogy ilyen üzletekből nem kaphat az ember hamisat, szvsz nem lehet. Ahogy akár a ruhák esetében felvetődött, itt is előfordulhat, hogy valaki a megrendelt eredeti termék helyett valami sza.t küld vissza. Nem tudom az üzletek mennyire ellenőrzik ezt, és biztos elenyésző, ha van egyáltalán ilyen, de ha valaki belefut, azt nem vigasztalja. A batch ellenőrző oldalakat sztem jellemzően nem azok használják, akik aluljáróban vesznek parfümöt, ellenben kíváncsi lennék, hogy hányan nézik meg itt online vásárlás után ilyen célból. De ez már nem az eredeti felvetésről szól, messzire kalandoztam.
-
donbig
tag
Fireplace-t tud esetleg valaki megosztani? Kipróbálnám,10ml kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek