- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirtboy86
tag
válasz donbig #25758 üzenetére
Sziasztok! Ide vagy egy true story-m ami egyszerre sokkolt és gondolkodtatott el.
A történet főszereplője az emag...totálisan véletlen éppen ajándékokat keresgélve a páromnak (Rouge Baccarat 540 extrait lett volna a beszerzésre váró portéka) gondoltam rákeresek emagon hiszen ott mosogéptől parókáig mindent is árulnak, ráadásul nem kis cég --> csak nem kamut kapok alapon.Nagy meglepődésemre volt náluk ( azaz mint kiderült emag marketplace partnerüknél) raktáron 98.000 Ft ért ( 2022 dec) mialatt nindenhol máshoz 160k+ áron volt.
(Most éppen 54k ért hírdetik....)..Mielőtt megrendeltem - gondoltam felhívom az ügyfélszolgálatot mert gyanúsan olcsó volt - meg akartam tudni mennyire megbízhatóek az emag ezen partnerei - illetve ha olyat kapok ami nem tetszik visszaveszik -e ...itt jött a "wtf"
Kiscsaj az ugyfelszolgálaton a kõvetkezőt mondta "nézze uram visszavesszük ha nem elégedett de én nem venném meg a maga helyében .... utánna elbeszélgettünk és azt mondta sajnos a partnerbefogadási folyamat messze nem kiváló de az emag dolgozik rajta hogy a hamisitványokat árulókat kiszórja azaz megszűrje (főleg román beszállítók).
Long story short - amit pl emag maga árul eredetiek (de ezek leginkabb olcsó designerek) amit partnerük árul...lutri de nagy valószínűséggel kamu.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok