Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hdanesz

    senior tag

    válasz pohár #30234 üzenetére

    Akár ezt is mondhatjuk, hogy ergo a német posta. (is :D) Amikor anno nekik dolgoztunk...nekem pont emiatt a társítás miatt volt meglepő, hogy amúgy amerikai cég volt eredetileg. 1969-ben alapították San Fransisco-ban: Adrian Dalsey, Larry Hillblom és Robert Lynn.

    Gyorsan rákerestem, nekem eddig öt alkalommal jött csomagom Németországból (a jelenlegi munkahelyemtől) és mind az öt alkalommal DHL hozta ki házig. Nem tudom mitől függ ez. De nem is érdekes. :)

    Hogy ON is legyek: Megérkezett két minta tegnap: Imaginary Authors Falling Into The Sea és Lorenzo Pazzaglia Dream Sea. Az utóbbi számomra nem sokban különbözik a korábban már próbált Black Sea-től. Valahogy nem fogott meg. Kicsit szintetikusnak érzem.

    Az első pedig valamiért a fújás után 1-2 percig olyan illatú, mint ha savanyú uborkával locsoltam volna le magam. :DDD Utána már átalakul kesernyés citromos illattá. Lehet a Megamare kiölte már az orrom...de ezt a parfümöt kb. 15 perc után már nem is éreztem. Pedig számomra új parfümök esetében azért az első használatkor elég sokáig érzem, hogy húúú ez most valami más mint amiket eddig használtam. A körülöttem lévők szerint sem volt akkora felhő mint más parfümjeimmel és nem is voltak hanyatt esve az illattól.

    2óra múlva már végképp bőrközeli lett. Legalábbis rajtam. El fogom fújkálni ide-oda, de nem lesz signature scent. :)

Új hozzászólás Aktív témák