- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz wertigo1984 #1452 üzenetére
ha jól tudom te szoktál bécsben vásárolni. most ott leszek pár napot, parfüm ügyben hova érdemes benézni?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
rizso
addikt
Bár nem tőlem kérdezted, de pl. Müllerbe érdemes benézni, szoktak lenni elég jó akciók - lásd a Chaneles esetem. De pl. most akciós az itt sokak által kedvelt (nekem továbbra sem jön be) Davidoff Hot Water Night 110ml is.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
wertigo1984
őstag
Hali! Muller, BIPA. Marionnaud hasonlo arakkal mint itthon, de ott pl tobb akcio van mint nalunk.
Eddig Oberwartban vasaroltunk, Becsben meg nem igazan, de Rizso is a Mullert javasolja.[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Jhonny06
veterán
válasz wertigo1984 #1455 üzenetére
A Douglas is hasonló árkategória, mint itthon, de jóval nagyobb a választék - elég csak ránézni a webshopjukra.
-
buci30
addikt
Sziasztok
Giorgio Armani Acqua di Gio volt most nekem ,az illat maga nagyon jó de kb 2h mulva nem éreztem az illatot mint valami utánzatnál ,s 17ezer volt a Douglas-ba
Mit kell figyelni egy parfümnél ,hogy előre tudja az ember ,hogy hosszú ideig fog tartani az illata?
Nem az ,hogy amikorra oda érek a buliba már semmi illat felhő nincsen
S nem azért mert én megszoktam, mert most direkt megkérdeztem párszor ennél és mások se éreztékMondjuk annak van jelentősége ,hogy nem az volt rá írva ,hogy: Eau de parfume hanem Eau de toilette pour homme ?
De volt James Bond 007 is azzal is így voltam.
Egy ami beszokót válni aminek tartósnak mondható az illata az a fehér Diesel.Mondjuk az illatát okés csak úgy tudom megállapítani ,hogy megszagolom őket de az ,hogy mennyi ideig lesz tartós erre valami van?
Egy Bvlgari Aqua szagoltam még a Douglas-ba aminek az illata tetszett csak kicsit borsos volt az ára.
Na meg ugye amire itt kérdezek ,hogy meddig lehet érezni majd?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
rizso
addikt
Az aqua nagyon jo illat, es tartos is - tapasztalat Legutoljara iparfumeria.hu-rol vagy parfumcenter.hu-rol vettem olyat, es a 100ml kiszereles nem kerult 10eft-ba, szoval meg arban is jo...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
nagyúr
Kedves Marketinges mókusok!
Oriflame: Midsommer... Architekt... Native Force..
Yves Rocher: Samarkand... Green Tea...Pancsolt vegyi szar, utángyártott wc szagosító nem kell..
Végsősoron ez most mire kell?
Ennyire ráértek a gép előtt ülni?
Nyomás ki velem Nordicozni és Sielni!![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dragonfx
veterán
vettem egy mexx fresh most játszósnak
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1466 üzenetére
ú, kajak elmegyek én is melózni egy parfümériába
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
wertigo1984
őstag
Mire figyelj hogy hosszu ideig tartson az illat? Ha meg akarod nezni, eloszor a csuklodra fujj, de ne 5 centirol es ne dorzsold szet. Ha fel ora mulva is nagyjabol olyan intenzitassal erzed a mar megvaltozott illatot, akkor az minden bizonnyal tartos lesz. Ful moge kb 1 centivel lejjebb erdemes, mert ott es a csuklon a legvekonyabb a bor, jobban fog parologni.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
buci30
addikt
válasz wertigo1984 #1472 üzenetére
Ezt tudom ,hogy hova igen!
Hát akkor ez sok teszt lesz mire meglesz egy tartós
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
Ezt ajánlották:
Dior Homme Intense Dior for menEbből ítélve pont ilyet keresek erős is meg tartós is
Csak megkel szaglásznom valahol ,hogy bejön e persze.Itt mondjuk 18ft de én ezekbe a boltokba azért annyira nem bízom sose
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
buci30
addikt
Most néztem van itthon egy teszterem amit kaptam a rendes mellé
s igaz kevés szavazat de maxot kapott az tartósságra itt
Na ezt valamelyik nap kikel próbálnom akkor milyen
szerk:
1ml a teszter az 1fjás vagy 3-4 kijön?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
ó igen, most látom, hogy akad belőle jópár
akkor már ki is gyűjtöttem, hogy mit akarok venni: Chanel No.5 és Chanel Chance Eau Tendre a másik
ha még nem felejted el, akkor már megnézhetnéd, hogy mennyibe kerül a Salvatore Ferragamo - Signorina
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1480 üzenetére
á, akkor jó... ezt te jobban tudod úgyis
itthon nagyon rámentek a csajok a Chanelre, legyen már egy jó karácsonyuk szegényeknek, bevásárlok nekik már a jóból
ez a Chance Eau Tendre nincs kisebben tudomásod szerint? bőven elég lenne egy 20-30-40ml-s is
amúgy ez a Tendre mit jelentene?még egy kérés bandusnak: ezt meg ezt lesd már meg nekem kérlek
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1483 üzenetére
ebből a kettőből van itthon illatmintám, faternak lenne karácsonyra, anyám az 1-esre van nagyon rápörögve
wertigo... köszi, még sehol se láttam így megnevezve egy parfümöt, azért volt ez nekem új...
-
pohár
félisten
hát figyelj, tesóm nem meri használni a Chance illatmintáját (nincs is sok már benne), mert olyan jó, hogy nagyon nagyon spórol vele, akkor veszek már neki egy ilyet, anyumnak se volt még sok értelmes parfümje, de a Chanel No5 meg a Signorina nagyon tetszenek neki, szerencsére az árukat se tudja, mondjuk azt tudja, hogy a tesómé az 16k körül van, de azt is csak azért, mert megmondtam
akkor meg már apumnak is veszek valami jót, van itthon jó sok illatmintám, biztos talál olyat, ami tetszik neki, és akkor már neki is azt veszek
na szóval ez az első olyan komolyabb parfümje mindenkinek akinek venni fogok, szóval jó lesz ez
-
buci30
addikt
Találtam még egy tesztelős oldalt
-
ToBeY
nagyúr
Nincs valakinek egy Hot Night illatmintája?Bár lehet,hogy látatlanba is berendelem.(és reménykedem,hogy nagyon más mint a sima HOT)
-
rizso
addikt
Akkor nagyon nem fog neked tetszeni a Night. Asszony reakciója, mikor megszagoltattam vele: "fújbazdmegmieza..."
-
buci30
addikt
Mi az a Fm Group parfümök? Hamisítványok?
-
rizso
addikt
Nemrég hallottam erre egy ötletes megfogalmazást: "eredeti parfüm, csak nem eredeti üvegben" - aha, oké Amúgy az eredetihez nagyon hasonló illatok, de mégis más egy kicsit, és szerintem a tartósságuk sem egyforma (bár vannak eredeti parfümök is, amiknek elég gyenge a tartósságuk).
-
-
buci30
addikt
Leszűkítem a kőrt
Olyan parfümöt mondjatok ami a Douglas-ba kapható és akkor legyen erős illat és sokáig bírja az illat felhő ne csak pár órát
Illatra majd kipróbálom őket csak akkor így már félig célirányosan megyek akkor
Mert én mindig mellé fogok ami tetszik Illatra megveszem, de 2-3h max és mar nem is lehet érezni az illatukatiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1489 üzenetére
pontosan, én azt hittem, hogy van valami közük egymáshoz, de hát nincs sajnos
majd elfújkálomGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dr.Zoo
őstag
De kár, hogy már nem lehet kapni itthon...
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
rizso
addikt
Chanel Allure Edition Blanche - jelenleg ez az elsőszámú parfümöm: nagyon jó az illata, nagyon tartós
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest