Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daidalosz

    kezdő

    válasz BogyóBP #66656 üzenetére

    Elsőre valóban valami egyszerűbb, öregebb orsót javasolnék, ahogy Zoli bácsi is írja. Abban is őt erősíteném meg, hogy nem egy űrrepülőgép-javításról van szó, bár némi műszaki érzék nem árt hozzá. (A csigás emelésű szerkezetek sem bonyolultak.) Némelyik orsó esetén (Shimanoban is van ilyen) célszerszám is szükséges lehet.

    Szerintem elveszik a garancia, ha megbontják az orsót, ezt nem kockáztatnám meg, mert azért nem olcsó kategóriáról van szó az esetedben. Ha valóban olyan zajos, mint a videón hallani, én visszavinném az üzletbe, ahol vásároltam, intézzék ők, aztán legfeljebb csere helyett megkenve kapod vissza...

    A későbbiekben aztán, ha már öregszenek az orsóid, lejár a garaciájuk, rutint szerezve akár magad is javíthatod, kenheted őket, de szervizeket is találsz erre, a fővárosban pl. a Jókai téren. (Én szeretem a saját szememmel látni, mi van odabent.)

    A csapágy pótlásával meg bőven ráérsz a garanciaidő után, addig vidáman elmuzsikálnak bármilyen egyszerű műanyagon is. Szintén egyszerűen megoldható akár otthon is, csak a méretnek kell tökéletesen passzolnia.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák