Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz tsimehcla #54363 üzenetére

    Kőruganynak a végén a visszaforgót fésüld át teljesen kisebb nagyobb fejekkel. Bárhol jöhet benne hal és ha olyan a vízállás bottal beérsz a kőláb fölé akkor egészen a kőlábig tapogasd le. Még nagyon jó módszer ha megvárod a visszaforgóban amíg kirakja a töréshez és annak a szélét átfésülni . Az is akadhat főleg egy áradás után de a süllő, harcsa szereti. :)

    Egy normális kőrugany után általában van zátony is nem baj ha kicsi zátony ha partról oda tudsz menni fésüld át az egészet nem baj ha nincs nagy víz rajta .

    Ilyenkor februárban nagyon jók néha a kavicszátonyok is nem csak a homokzátonyon a gödrök , esések. Azokat is érdemes átfésülni. + minden olyan helyet ahol valamilyen lépcsőzetes meder, mederesés, gödör, akadó van.

    Wobbler dobásánál sokat számít a zsinórvastagság is . De szoktam úgy wobblerezni erős cuccokon könnyű wobblerrel csak ejtegetem és elvitetem a vízzel . Süllőzésnél egy 5 centis shad-rappal 19-es fonottal nem dobok ki a világból. :) Ez a jó a folyóban + megmozgatja a csalit könnyebb mint állóvízen egész lassú húzásnál szétvereti magát a csali.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák