Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Köszönöm mindenkinek!
    A sátras ernyőt a boltban megnéztem szállítási állapotba összecsukva, nem tűnt vészesnek szállítás szempontjából. Mondjuk súlya az volt. :)
    Úgy vagyok ezekkel a felszerelésekkel (szék, sátras ernyő) hogy nyugodtan beszerzem, ha horgászni nem is fogom mindig kivinni, a kertben is jó szolgálatot tehetnek. Egyenlőre agyalok, mit kellene beszereznem, gyakorlatilag 0 felszereléssel indultam tavasszal a horgászásnak 27 év kihagyás után. Nagyon elkapott a szenvedély, szívesen kiülök olyan szakaszokra, ahol senki nincs, hallgatom a kakukkszót, ha megunom a Matchbotos úszózást, akkor bedobom a feedert, és csendben üldögélek.
    Teszek föl egy képet egyik horgászhelyemről a Kis-Rábán. Ilyen helyeken szoktam pecázni, gyakorlatilag a Rába halfajai találhatók benne, amik horogra jönnek: Küsz, dévérkeszeg, domolykó, szilvaorrú keszeg, márna, fenékjáró küllő. Van benne csuka, és állítólag harcsa. Tele lenne hallal, ha nem piszkálnák állandóan a vízszintet, ősszel le szokták fogni, aztán a c....k (Csúnya rasszista szó) kiszedik a halat ami a gödrökbe összeül. Legendák keringenek ilyenkor kiszedett kapitális méretű halakról.
    Másik kedvenc helyem a Rábca:
    Szóval ilyen helyeken pecázom. Irigykedem egy kicsit azokra, akik nagyobb folyók, nagyobb tavak mellett élnek, kicsit más világ lehet. :)

Új hozzászólás Aktív témák