Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz parandroid #268470 üzenetére
Én voltam 70 és most vagyok 55, 168cm magassággal ez óriási különbség. Sőt, ha "csak" 6-7 kilóval vagyok nehezebb is teljesen más, régen a családban én voltam az, aki akkor is pólóban járt, amikor mások már sálat-sapkát vettek fel. Így 55-re lefogyva meg én lettem a fázós, amikor a család még izzad, én már fagyok meg. Az is igaz, hogy miközben én lefogytam, a család többi tagja elhízott . De így laikusként is logikusnak tűnik, elég ha elképzelem milyen lenne, ha 5 kilóval több ruhát vennék fel, gondolom az a zsír réteg az emberen élő softshell . El nem tudom képzelni milyen lehet, akin van 30-40 kiló fölösleg, nem lehet egyszerű úgy sportolni
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Ringman
nagyúr
válasz parandroid #268470 üzenetére
nagyon fázik a lábujjam és az ujjam sajnos (180/67), de ez akkor is így volt, mikor 80+ kg voltam.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest