- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DIGI Mobil
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz stickermajom #263413 üzenetére
biztos. nekem nem volt meg szifonom, de semmi bajom nincs a gt masterrel, megbizhato, mindent tud amit kell, nincs vele gond, arban vallalhato volt. par ev alatt ugyis kinyirom, akkor veszek egy masik csajnait kispenzert.
ez csak egy mobil, telefon, sms, messenger, viber, net, kis jatekok.
-
jjeahh
nagyúr
válasz stickermajom #263413 üzenetére
Mindkettőre volt mindenféle applikáció, amire szükség lehet, a minőség teljesen azonos volt, egyik sem akadozott, lagzott, viszont a Xiaomi mobilom kerete sokkal vékonyabb volt, ahogy az egész telefon is, pedig nagyobb akksi volt benne. Ez nálam pozitívum... A Xiaomi kamerája jobb volt, főleg gyenge fényes körülmények között. Nekem ez csak egy eszköz, ha valakinek státusz szimbólum, szerintem az gáz. Szvsz abban az időben évekkel le volt maradva az iphone, persze ennek ellenére ugyanúgy megkérték az árát és sokan ki is fizették érte. Ma már egy alsó középkategóriás Xiaomi valszeg nem hozza azt a szintet, amit egy top iphone tud, legalábbis kamerában nem, de még mindíg nem vennék többszörös áron apple-t, mert nem best buy, inkább annak az ellentéte . Én mondjuk egy levedlett 20 éves fekete BMW-vel sem menőznék, inkább eladnám és vennék valami olyant, amiben nem néznek a normálisabb emberek balf*sznak, már ha szükségem lenne autóra. Mondjuk egy Suzuki Jimny-t, mert annak haszna is lenne
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest