Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaben92

őstag

válasz jjeahh #238796 üzenetére

Ez nem rágyógyulás miatt van. Alapból úgy raktam össze eddig mind a négyet, hogy tej nélkül a helyükre pattintottam őket sima állópumpával, aztán mikor minden frankónak nézett ki akkor szelepmag ki és ment bele a tej fecsivel. Valahogy úgy van kialakítva ez a rim strip cucc, hogy ha egyszer a helyére pattant akkor onnan csak erővel jön le még a friss installáció is. Korábban raktam fel képet amúgy róla (telefonon vagyok, nincs kedvem visszakeresni) ahol látszik is talán, hogy van egy kis “válla”.

Összességében véve szerintem rohadt jó ez a cucc, mindent megold ami a tubelessben szopás. Nem kell alkohollal suvickolni a felni belsejét, nem szakad el, nem kell cserélni soha, nem kell booster/kompresszor, akár minipumpával is helyére pattintható a gumi, gumicserekor fogkefével vagy ronggyal áttörlöd fel perc alatt, stb. Nyilván grammbuzulásra nem való mert nehezebb mint a szalag. Igazából nem is értem, hogy a többi gyártó miért nem veszi át. Aztán akinek bejön használja, akinek meg fontosabb 30g annak még mindig ott a szalag…

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák