- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #185341 üzenetére
Ha belegondolsz nem is olyan egyszerű mint amilyennek látszik. A szál sem mind1 milyen acél és hogyan van sodorva, hogy legkevésbé nyúljon, aztán milyen bevonata van (lásd a polymer bevonatú Shimanot, melynek egy idő után csak úgy hámlik a bevonata akadályozva a könnyed csúszást), de a ház az egy még spécibb többrétegű cső. Aztán ott vannak a végek amiket talán a legegyszerűbb lekoppintani, de pl. az általam ajánlott Jagwire Elite Sealed (amúgy meglehetősen igényes kivitelezésű, puccos felirattal rendelkező) alu kupakjai bizony kissé túl is teljesítenek, mert mozgásnál hajlamosak nyikorogni az alu vázszemekben...oda talán elég lett volna valami keményebb műanyag is mint a Shimanonál.
Amúgy meg nem olyan drága, ez a szigetelt Jagwire jó esetben szerintem addig tart amíg a kerékpár, abba a házba semmi nem tud bejutni.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ZolkoW
őstag
válasz jjeahh #185341 üzenetére
Biztos nem elég drága ahhoz, hogy ne egy bevált márkát vegyünk itthonról
De Nokon házat már koppintottak, ha jól emlékszem, BM fórumon szidta már valaki, hogy az nem jó. Vagy a visszajelzésekben olvastam Alin? Mindenesetre én a közepes Jagwire-ökkel meg vagyok elégedve, de más márkából (BBB, Sram, Shimano, Alligator) is volt, egyikkel sem volt bajom.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hardcore café
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest