Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZolkoW #129338 üzenetére
Amúgy azért is tettem a felhívást,sokan meg fognak lepődni kerekük súlya láttán,mert csodák nincsenek és csak a nagyon drágáknál lesz számottevő súlykülönbség.
StLui...csak úgy repül az a gyerek! ...de tanítsd meg mászni is,nem maradhat alul a vén rókákkal szemben.Egészsége szempontjából hosszútávon a jó kondíció amúgy is fontosabb a jó technikánál.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz ZolkoW #129338 üzenetére
Valszeg mindenkinek könnyebb a kereke a topikban az enyémnél . Kíváncsi vagyok már nagyon, mennyit mutat a mérleg majd, ha újra összeáll a bringa, de ha lehet hinni a kerekeknél a gyári adatoknak, akkor szerintem 12.5kg körül lesz, pedig a telóm is nehéz, a hajtásom szintén nem egy XTR, a nyeregcsövem a lehető legnehezebb stb... majd év végén vagy jövőben egy nyeregcserét is megejtek, mert az is bűnehéz és ha kopik a hajtás természetesen jobbra/könnyebbre cserélem majd, szerintem idővel simán lemegy a súlya 12kg-ra.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest