- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz RexpecT #216046 üzenetére
Hát kicsit befürödtem, megvettem a szettet, de éreztem, hogy nem forognak tökéletesen a csapágyak, úgyhogy ezért egy kicsit alkudni is tudtam. Aztán beadtam egy budai szervízbe, ahol a szerelő a hátsóra azt mondta, hogy oké, az elsőre azt, hogy katasztrófa és szerinte a Fulcrum ezen megoldása amúgy is egy elcseszett konstrukció, de megpróbálják kicserélni. Úgyhogy most várom a csodát, remélem ki tudják cserélni (bár nem tudom mennyibe fog kerülni még ez a művelet).
Én is gondolkodtam, hogy merre tovább, megéri-e és közel álltam már egy új bringa vásárláshoz is (Speci Diverge futureshock-kal, 105 hidrós szettel), de elhatároztam, hogy ősz előtt nem cserélek bringát. De valószínüleg a három szakág (outi, mtb, gravel) 3 bringájából kell csinálnom egyet, max kettőt... és akkor az nálam a gravel lesz.
Ez a Radon jó, de nekem az a bajom vele, hogy az 50-34 nem igazán terepes áttét és ha tényleg gravelként használnám egy 40-45 közötti gumival akkor a 34-34 vagy 34-32 azért tud kevés lenni. Szóval akkor én már 46-30 elől és 11-34 vagy 11-36 hátul áttételt keresnék, és két kerékszettel használnám outi/gravelként (az 1x hajtás ezért esne ki nálam majd valószínüleg), meg mert gyorsabban elhasználódik mint a 2x10).„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
ZolkoW
őstag
válasz RexpecT #216184 üzenetére
Még táska: nem olcsó ez sem, rajta van a grevöl/pájkpekking szorzó, de látszik, hogy nem csak én ismertem fel a kormánytáska problémáját:
[link]
ugyanez hátra: [link]
Mondjuk mindegyik táska nélkül annyi, mint amennyiből majdnem két darab táskát vettem, de ez van..Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #216687 üzenetére
Nem ajánlom a gyorszárast, végy egy csavarost...szerintem.
#216678Zoliwrc...az országútival az a baj, hogy a kerékpárúthoz gyors közúthoz meg lassú. Ha nem jó helyen laksz (jó minőségű ugyanakkor mégis kevésbé forgalmas közutak környékén) akkor bizony nagy kérdés hol is tudod rendeltetésszerűen használni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #216697 üzenetére
Va aki elvan vele, nekem csak gondot okozott az évek során, nyeregcső becsúszás, nyekergés stb.
Más...ma úgy érzem ez lesz a délutáni műsor.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
zsola32
senior tag
válasz RexpecT #216839 üzenetére
a sebességmérő szenzornak akkor lehet jelentősége, ha gyenge a GPS vétel.
(erdőben, magas házak között kerekezel)
egyébként pont sebességmérő vásárlás előtt állok (bryton 320e a kiszemelt)van bennem régről egy kis óvatosság, hogy mennyire pontos a mérő....igaz, ez még a telefon/locus időből való.
szerintem szenzort is beszerzek egyet, (aliról is lehet venni, 16 dolcsi környékén megáll) és letesztelem, mit tud a mérő.
én elsősorban aszfalton fogom használni, igaz néha erdőn keresztül megy az út. -
MPowerPH
félisten
válasz RexpecT #217024 üzenetére
Okes, nekem bugos volt eddig. Nyomtam egy F5 -ot, es egybol helyre razodott. Csak megakadt rajta a szemem, nekem is hihetetlennek tunt. Kosarban ugy irja le, hogy kit, es benne van minden 293 -ert.
Meg alszok egyet erre a ZTTO sorra. Kar, hogy nincs fekete belole, mert az arany es az oil slick sem a kedvencem.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
parandroid
félisten
válasz RexpecT #217271 üzenetére
Race 740 NX/GX Eagle
Váz: Full karbon, 1150 g M-es méretben (bruttú súly, csavarok nélkül)
Súly
S: 11,5 kg
M: 11,6 kg
L: 11,7 kg
XL: 11,8 kg
Súly pedál nélkül, gumiköpennyelMTB kerékpár XC 500 29" EAGLE 1x12
Váz: Különböző vastagságú alumínium 6061 és 6013. 1500 g az S-es méret.
Súly: 11,5 kg M-es méretben pedál nélkül Tubeless Ready változatbanMondjuk én a teljes súly adatot kb akkor hiszem el, ha én mérem, nem tudom, melyiket milyen felszerelésekkel mérlegelték. Az egyiknél írják, a másiknál nem. A vázról viszont ott az adat, az elvileg pontos, és aszerint bizony van 350g a karbon javára. A többletsúly meg adódhat
fékekből(nope, az ugyanaz), teleszkópból, a kerékből, vagy a mérés módszertanából.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Ringman
nagyúr
válasz RexpecT #217383 üzenetére
új (még tervezés alatt álló) lakóparkokban már elő szokott fordulni, hogy minden beállóhoz van betervezve töltőcsatlakozó is.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Csokicsibesz
tag
válasz RexpecT #217397 üzenetére
4 állása van nem 3.
Felül kettő és alul kettő.Bringa boltba nekem az elején beállították és direkt szóltak is, hogy ez 4 állású nem 2
Hasaggymeg: belsőre a Markhor meg a Machete ugyan az.
Annyi, hogy a Machete 32-es becsúszi, Kwik-Togle zárás van a jobb lábában. azt lehet upgradelni ABS+-ra.
Kb egy Reba szintű villa, asszem 200g-al nehezebb nála. -
addikt
válasz RexpecT #217397 üzenetére
trimmelő funkció, azért van, hogy nagy lánctányéron végig tudd váltani a sort és ne érjen bele a lánc az első váltó lemezébe. standard dolog, minden országúti Shimano első váltókar tudja úgy '95 óta
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
MPowerPH
félisten
válasz RexpecT #217699 üzenetére
Az pont eleg. Jo ez a dupla feedback. Kell berakninolaja arra az esetre, ha szakad az eso. De nyaron nem nagyon jellemzo. Gondolom a sarat azert birja?!
Nyaron porbol van a legtobb, ne koszokodjon, legyen csondes, es az osszegyujtott kosz ne ragadjon ra vastagon mindenhova.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
zsocy
őstag
válasz RexpecT #217770 üzenetére
A ParkTool az többnyire kifogástalan minőség, legalábbis bringás szerszámban nagyon jók. Ennek a szettnek meg az ára is szuper, csak ugye rájön 10 euro a szállításra, úgy már kicsit több. Ettől függetlenül megéri, ajánlanám én is
Dark Archon, most már én is így vagyok ezzel, régebben kisérleteztem olcsóbb, és mint kiderült silány cuccokkal, de visszanézve nem éri meg. Jobban jársz ha elsőre jót veszel drágábban, és soha többet nem kell rá költeni, mintha kétszer veszed meg ugyanazt a szerszámot. Tényleg végigjártam az utat, ti már ne tegyétek
jano_77 az olcsóbb szett CroVa anyagú, a drágább S2 ötvözött acél. A második otthoni felhasználás mellett örök életű. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #217828 üzenetére
Jó árnak tűnik!...súlyára majd kíváncsi leszek, mérd meg csupaszon lássuk mennyit hazudik a Radon.
#217832smc...biztos a villa kotyog és nem a fék mozog előre-hátra? A stucni 2 oldalról becsavart csavarját lazítsd meg majd a villanyak tetején húzd addig a csillag anya csavarját míg már nem kotyog, de mér teljesen könnyen forog, utána húzd vissza az oldalsókat, felváltva tekerve őket...jó kell legyen.
-
andrisbandi
őstag
válasz RexpecT #218509 üzenetére
Sérült csomagot nem szabad átvenni.
- Így nem lesz közöd a reklamáláshoz, szó nélkül vissza fizetik.
(A biztosítók buknak ilyenkor)Átvétellel mindent neked kell intézni.
Nekem volt olyan, h ismerős futár átvetette velem jegyzőkönyvvel lefényképezve/átszámolva a sérült csomit. Később kiderült hiányzik is belőle drága dolog.
A küldő kínai elhajtott.
A Paypal sem fizetett; mennyek a rendőrségre (kihagytam; nem akartam bíróságra járni), és a feljelentett futáros jegyzőkönyvre majd mérlegelik a kifizut... a bukta 70 ropi volt.▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
MPowerPH
félisten
DHL -el egy bringat? LOL. YT kulon szallitoval kuldte.
Ellenben igy at sem vettem volna a helyedben, avagy ragaszkodtam volna ahhoz, hogy atnezhessem, mielott elmegy a postas. Egyebkent benne is van az apro betus reszben, hogy a csomagot mindenkeppen ellenorizzed, ha a doboz serult, akkor pedig akar at sem kell venned, csak jegyzokonyvet kell keszittetni.
Itt csinaltattal jegyzokonyvet, hogy serult csomagolasu arut vettel at, ami lathatolag a szallitas soran serult meg, es a szallitoceg probalta a csomagot olyan allapotba hozni, hogy ne darabokban erjen oda hozzad?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
-
MPowerPH
félisten
válasz RexpecT #218527 üzenetére
"This means that the HG-X chain is directional. It must be installed in a specific manner -- the Shimano logo should be right-side up on the section of chain between the top of the cassette and the top of the chain ring."
Itt a user manual. Felirat kifele nezzen.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #218534 üzenetére
Ezek a GUB-ok fényesednek, kopnak-e? Most Prime TI Sprint van nekem, az rohadtul jó nyereg, de az orra kb. 15-16.000km után kezdett kopottas lenni. Előtte a nagyobb nevű WTB Volt Comp talán egy szezont sem bírt .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
addikt
válasz RexpecT #218531 üzenetére
Hát, igen... autónál is ez van, ha használod, előbb-utóbb kapsz egy követ, stb. A bringa legalább nem rozsdásodik, ha leverődik a festés
Fall-N: ja, de mondjuk, 50 grammal több anyag van ott, már nem törik el (most írtam valamit).
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Fall-N
veterán
Én a helyedben át sem vettem volna. Utána rendeltem voltam újra. Ha még egyszer eljátszották volna, hogy sérült, ugyanúgy vissza. Azért a pofátlan hozzáállásnak is van határa!
Munkahelyen fagyasztó ládák lettek cserélve és kábé a harmadik körben sikerült sérülésmentesen leküldeni. Állandóan küldtük vissza. Horpadt volt az előlap, párszor a szellőző műanyag rács törött ...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #218969 üzenetére
Talán karbon küllőknél el tudom képzelni... Ugyanakkor szoktak ezek a versenyzők hülyeségeket mondani garmadával, emlékezzünk csak vissza pl. a tárcsafékkel szembeni ellenállásra miszerint vág mint a kés és veszélyes.
#218973felhasználó1...én amint tudtam és eltűnt a láz (1hét, 10nap?) felültem és úgy nyomtam amennyire éppen bírtam ...ez természetesen nem tanács, csakis élménybeszámoló.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz RexpecT #219006 üzenetére
A váltó és a bovden csatlakozásánál van egy műanyag akármi, azt csavargasd, az feszíti vagy lazítja, attól függ merre tekered.
Szerintem laza.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #219006 üzenetére
Keresztbe váltva mindegyik hangosabb akármelyik irányba hajtva mint mikor láncvonal közelében fut a lánc.
Rotyi... sorhoz nincs, kerékagyhoz annál több köze van az imbolygásnak. Xar keréknél nagyon imbolyog, csili-milliósnál egyáltalán.Amíg nem zavar a hajtás/váltásban should be ok.
#219012jojjer94...jó neked, én a papírforma szerinti leggyorsabbal síkosítok de nekem is több kell 10 percnél ahhoz, hogy elővegyem a rongyokat, kesztyűt húzzak, töröljem a régi dzsuvát, fújjak, forgassak, újra fújjak, és végül szárazra töröljek.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #219055 üzenetére
Még a végén mindenki megkompenzál téged.🤭
#219059 varsam...figyelj az adapter felhelyezésére, van rajta egy up nyíl, az legyen közelebb az éghez ...már jártam én is így, szinte visszaküldtem az adaptert.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Toobee
veterán
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #219089 üzenetére
Ja már emléxem, de szerintem nagyon előnytelen képet készítettél a sérülésről, normális szögből és távolságból nézve ez nem hiszem ennyire vészes...így még a hegesztés is avétosnak tűnik.
-
itouchfan
senior tag
válasz RexpecT #219289 üzenetére
Igen, de az Etyeki eseményen meg szerintem elég sokan voltunk, 150-en (75-75 fő rövid és hosszú távon), szóval szerintem ők nagyjából jól járnak mert ez a 4 futamos verseny elég jó bevétel lehet. Egyébként az Etyeki verseny jó volt, színvonalas volt, de engem eltántorított a BBD-től az óriási nevezési díj, és ez nem is hiszem hogy meg fog változni. Igazából az a gond vele, hogy a szolgáltatások amik a 42k-ért járnak, az nem sok.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
válasz RexpecT #219298 üzenetére
Na igen, ez az akció dolog bennem is felmerült, de azért nem írtam le ezt a gondolatot, mert szerintem ha ilyet csinálnak az egyáltalán nem korrekt azokkal szemben, akik már beneveztek (hacsak nem kapják vissza a különbözetet). De mondjuk szvsz legalább egy tízessel, 30-32k-ra kellene lecsökkenteni az árát ahhoz, hogy jelentősen több embert megmozgasson a dolog.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #221842 üzenetére
Az ott lyukas? Ha nem én talán hagynám, a minimális esetleges rést is eltömíti majd a tej, amúgy elég jónak tűnik a szalag. 26mm-es felnire legalább 1-1mm-el, de inkább 2-2-vel szélesebbet vennék. Nekem a 21-esre úgy felment a 27mm-es szalag mint a sicc.
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #221909 üzenetére
Már rég elhasználtam őket és egyik haverom is kapott belőle, nálam mindkét keréken még mindíg ezek vannak fent azt hiszem. Most vettem egy új gurigát a helyi boltban, ez is valami noname. Semmi gond nincs amúgy a kínaiakkal, talán jobbak is, mint a Stan's. [link] [link] , a fekete jobban tapad, mint a ZTTO. Nekem ami nem vált be, az a gorilla tape, nagyon jól tapad de valamiért tönkretette a tejet, nem akarta a defekteket tömíteni, szal ha spórolni kell, akkor inkább a kínai szalagot ajánlom, mint gorillát
szerk: régebben egyszer rendeltem egy Mondraker szalagot, ami hajszálpontosan ugyanaz volt, mint a fekete kínai .[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest