- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz zsola32 #277528 üzenetére
Én se tudom, mit vegyek. Hajlok a GP5000 All Season változatra a megerősített defektvédelem miatt, engem az a pár watt különbség nem érdekel. És amúgy is belsővel fogom elsőre összerakni. A méretet nem tudom még, a 35-ös kényelmes lenne a vegyes használat miatt, de 30 alá nem szívesen mennék. A 35-ös is 33-as igazából, a 32-es meg 31 a mérések alapján. Plusz ez reflex csíkos, mínusz 1 probléma.
A 35-ös 55€, a 32-es viszont az r2-nél csak 45€. Az már jó ár érte @all?
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz zsola32 #277995 üzenetére
Szerintem nem. Csak a kerékpárt ismeri fel automatikusan stravából nekem ez jött le. Majd az adott bike-hoz rendelt felszerelések km-eit növeli a megtett úttal. Ennyi.
Elvileg látni kéne azt is hogy milyen ride-kat mentem a bringával, de azt nem szinkronizálja be valamiért, lehet csak innen fogja (ma raktam fel) viszont ettől függetlenül majd a megtett km-ekkel növeli a felszereléseket+bringát. A kerkpár km-eket áthúzta, meg miután hozzá adtam a felszereléseket, átírtam a már bennük lévő km-eket. ennyi.Am a garmin connect app szerintem a legfelhasználóbb barátibb felszerelések monitorozására, csak nem kezeli ugye a 2 bringát automatikusan..sajnos még.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz zsola32 #277995 üzenetére
Azt is felismeri, ha adott kerékpáron belül más kerékszettel megyek?
amúgy erre mi szükség van?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
fulton
addikt
válasz zsola32 #278589 üzenetére
muziker okés, többször rendeltem már onnan dolgokat. másikat nem ismerem.
Ha vissza kell küldeni a legolcsóbb 4000 ft díjElite kulacs tartóm van hasonló, nekem is gumis, tökéletesen tartja az 1L is.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
két bringámon is ilyen Cannibal XC kulacstartó van, ez a topeak tartó kicsit szorosan megy bele, kulacsoknál nincs ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
addikt
Garmin Edge 530
Újabb próbakör utáni tapasztalatok. Letérés után valóban újratervez egy idő után, az király volt. Mondjuk a második letérés után már erre nem vette a fáradtságot. Viszont továbbra is baromi rosszul látható napsütés / napszemüveg esetében. iGPSport 520-nál ilyen nem volt (Csepelnél meg pláne nem ), de az is igaz, hogy annak nem színes a kijelzője.
Ez ilyen általános jelenség? Mármint ne már a szemüveg alatt kelljen kukucskálnom a rohadt kijelzőt, miközben meg nekimegyek valaminek. Lehet ezzel valamit kezdeni? Mert kezdem bánni, hogy nem inkább iGS630-at vettem, nem mintha azzal lenne láthatósági tapasztalatom.
A másik a kanyarodás mutatása. Ugye be lehet állítani, hogy olyankor ne fixen mutassa a térképet? Mert én meg még benne sem vagyok a képben, már mutatja a kanyart, aztán bekúszik egy fikányi méretű kék nyíl valahonnan, és kövessem. Elég zavaró. Olyan Google Maps módban mutathatná. Ha az nincs, lehet, küldöm is vissza a p*csába, piacvezető márka ide vagy oda, ez röhej.
zsola32: okés mindkettő, már rendeltem tőlük. A gépi fordított magyar ellenére megbízható boltok, minden okés volt.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Tin
veterán
válasz zsola32 #278783 üzenetére
Úgy tűnik. Viszont kb. az összes 11-12 sebességes kazetta 80€ körül van, kivéve a 12 sebis 11-30-at, az meg 55€. Gondolom senki sem veszi, ahogy látom, igazából a 34-es tányér helyett van rajta 16-os a sor közepén. De mivel a 30 a legnagyobb, mászni sem túl ideális kazetta.
-
parandroid
félisten
válasz zsola32 #280157 üzenetére
De szar, hogy nem lehet beállítani a feliratot, hogy stimmeljen a felni felirataival...
Én azt hiszem, elforgatnám még kb 90 fokkal, hátha úgy be lehet lőni, hogy a gumi feliratai pont a felni feliratai közé középre essenek. Aztán lehet, hogy az is hülyén nézne ki, mert az sem jön ki. Ebben az esetben elgondolkoznék rajta, hogy tudom a felniről lekaparni a matricákat.Amúgy csak a fényviszonyok csalnak, vagy ez a merida-piros tényleg kicsit rózsaszínes?
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Maximum1
őstag
Miért nem teszel 30 vagy 33 vagy 35mm gumit a másikra?
25 vs 28 nem nagy különbség, tejezve a 25 olyan mint a belsős 28-as.
A szélesebbekkel már elvagy tavasszal-ősszel, akár murván is veretheted.
Nekem DT P1800+25mm van tejezve, és 40mm belsőzve mert a gyári felnit nem volt kedvem felkészíteni tejre, kb 3 hónapot van használva, de ha lekopik 35mm veszek rá.
Még az is lehet hogy a DT kap 30mm és nem cserélgetem.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Mindenkinek formálódik a bringa, ez jó vagány. Biztos gyorsak lesznek a gp5000-ök. Az egyik-hasonló defekt védelem mellett- a legjobban gördülő muskétás
Na ezt most kuncogva olvastam el "Féktárcsa beállítás 10 másodpercben: kilazítom az átütőtengelyt, behúzom a féket, majd ismét meghúzom, és kb. ennyi" - az én esetem után .
-
addikt
-
addikt
-
Tin
veterán
válasz zsola32 #281722 üzenetére
Amúgy ez csak a 35-622 miatt kell, 32-622-is elég az SV16 is, bár az sem könnyebb.
#281720 dom1n0: jó, de az 1600-as mennyivel, két kategóriával jobb felni? Viszont nem is 120€ volt a két kereked Ja, meg milyen méretű a GP5000-ed? Csak mert az AS TR amúgy is elég nehéz, a 35-ös meg rohadt nehéz. Szóval egy 28-622-es sima GP5000 majdnem 200g-al könnyebb.
#281725 HEAHEA: bemegy az, csak rendesen meg kell feszíteni. Nekem a Schwalbe kék műanyag leszedői nem törtek el, de ha jól tudom, létezik fém belsejű leszedő is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zsola32 #281970 üzenetére
nálam a brit vonal volt, a 90es évek második felében egy rommá használt (26mm-mel volt arrébb az első villa egyik szárán a papucs a másiktól) monti helyett kaptam egy raleigh outit. anyámnál még mindig megvan. de ebben az évezredben még nem ültem rajta.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
válasz zsola32 #284266 üzenetére
Ha csak nappali villogó kell, akkor felesleges ilyen nagyot. Egy Knog Blinder tized ekkora és az is elmegy 6-7 órát. Ráadásul sokkal nagyobb szögben látszik a fénye, mint a lencsés lámpáknak. Estére meg ez a Rigel nagyon kevés, road.cc-n tesztelték.
[ Szerkesztve ]
-
(ex)Cat
senior tag
válasz zsola32 #289191 üzenetére
Nem is arról van szó, hogy nagy általánosságban a 16 óra nem elég, mert általában igen. Inkább csak akkor limit, ha hosszabb távokat megy az ember, esetleg BRM-re ugrik rá 300 km felett, navigációval már lehetnek gondok szerintem. De ettől még nem rossz készülék, csak nálam emiatt nem kerül képbe.- (Nem mintha BRM-ezni terveznék újra szóval ez csak egy f.szság a részemről)
-
zsola32
senior tag
válasz zsola32 #289191 üzenetére
Nekem a méret a lényeg, az 530 nálam alapból kiesett...
Edzéseket (már) nem akarok levezényelni az óráról, minden másra jó az Explore 2.
(Na jó nincs benne DI2 támogatás, de a mostani bringáimhoz nem is kell)
Navis balcsikört még nem csináltam vele, de tervben van. Utána írok még egyet az akksi időről... Engem is érdekel, mit bír az óra. -
-
balintbaba
tag
válasz zsola32 #300999 üzenetére
Én inkább itthonról vennék, mert egyszerűbb garanciális ügyintézés. Azért egy görgő be tud fosni, ha rendesen használják. Dekás D500/900-ra is ránéznék a helyedben, én lehet ezek közül választanék, ha most kéne új görgő.
Más: mai térdes. Volt benne kötelező stéher, mert valami paraszt kielőzött a kombájnjával.
-
parandroid
félisten
válasz zsola32 #300999 üzenetére
Én Tacxx, vagy Wahoo cuccokat vennék inkább, de ez kicsit személyes preferencia is. Mindenestere nézd meg, hogy azok mi tudnak a kinézett árkategóriában.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zsola32 #303578 üzenetére
Fú az én jobbik felem hallani sem akar róla, sőt, csak akkor említem is egyáltalán meg neki az elektromosságot ha tényleg össze akarok veszni vele.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Roklif
csendes tag
válasz zsola32 #309176 üzenetére
Köszi!
Szerinted jobban megérné ez a Merida Speeder 300, mint a 100-as Bergusonról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...