Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz Dark Archon #263909 üzenetére
Gondolom a Magyar Postával küldöd, az szokott kicsi csomagnál annyi lenni.
GLS-el 10EUR-nyi kb, úgy rémlik.▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
fulton
addikt
válasz Dark Archon #263909 üzenetére
Valami nálad nem oké akkor. Most direkt megnéztem, 3802 ft került a visszaküldés legutóbb. (10eur)
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz Dark Archon #263929 üzenetére
Keress rá a "bikeinn" a fulton hsz-ei alatt. Minden ott van részletesen leírva.
-
tisn
addikt
válasz Dark Archon #263984 üzenetére
nekem az mwh-bike mar kuldi a cubit, a dhlnel van mar nagyon varom
-
IzI
senior tag
válasz Dark Archon #263984 üzenetére
#263984Dark Archon
0% THM-el lehet felvenni egyes helyeken.Ahol giant-t venném ott lehet.Berguson-ban vettem volna a merida-t,de ott akciós kerékpárra nem lehet hitelt, ki érti ezt,amikor máshol lehet elvileg
Most írtam egy helyre merida miatt,utánanéznek.#263985parandroid Jó kis gép,enyémnél biztosan jobb [link] 12éves már,ideje már csak bolti bevásárlásra haszálni 32-es tolom én is,de taposóval.Egyszer próbálkoztam spd-el,de zsibbadt a kislábújjam.Amúgy is minimális különbség van taposó és spd között amatőr szinten
-
robee19
tag
válasz Dark Archon #264103 üzenetére
Én tegnap láncot cseréltem hg54ről hg54-re és ez is furcsa ropogós, hangosabb. 0,7-re volt nyúlva az előző (első lánc). Betudom annak, hogy azért itt még nincs nagyon helye oldalirányba hajlani a láncnak. Így a 2x10 sebességen az egyébként gond nélküli keresztbeváltás sem megy. Nem hajlik annyit a lánc :D
Hasaggymeg: mondanám, hogy egy kis Clin-t fújj alá, de mivel nem sík felület így visszarúgná magát kétoldalt.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #264103 üzenetére
Kompatibilis, adj neki kis időt és főleg állítsd be rendesen a váltót.
fulton...én 4-500-at szoktam elmenni, felhasználástól függően. Aszfalton, szárazban, törölgetéssel ahogy Jester is írja, többet elmenne.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Dark Archon #264139 üzenetére
Fülesre megoldás: csontrezgéses füles.
Amúgy fura, hogy szeretek zenével tekerni, de egyre-másra azt veszem észre, hogy oda sem figyelekBedugott füllel meg kocogó volt bringaúton, szerintem meg sem hallotta, hogy csöngetek neki.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
dom1n0
senior tag
válasz Dark Archon #264177 üzenetére
58-as méretben a c:62 pro-t, vagy hasonló vázú cube-ot nem leltem eddig, a másikból van egy 105-ös verzió csak az 60-as méret speedbike-nál...
-
dom1n0
senior tag
válasz Dark Archon #264184 üzenetére
Igen, ez jól hangzik, de ide nem mennék be próbálgatni, mert ismernek
Montit innen vettem, meg apróságokat szoktam tőlük. -
andrisbandi
őstag
válasz Dark Archon #264194 üzenetére
Nálunk az autókereskedésben talán 20e a próbakör. Vásárláskor beleszámítják, aki meg ingyen próbálgatna, annak zsebbenyúlós.
Bringáknál ez hogy van?
Veszek egy újat új árban, és adnak egy majdnem újat? Nem tetszene.▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
dom1n0
senior tag
válasz Dark Archon #264194 üzenetére
Hülyén nézne ki, hogy ott verem a nyálamat meg próbálgatom, aztán megveszem németből, aztán ha neadj ég valamiben kell a segítségük odatolom...
Az ilyet én sem szeretem, vagy én vállalom el a szerver karbantartását, és én csinálom (de az drágább lesz), vagy odaadják valakinek olcsóbban, de akkor hagyjanak békén, nincs csak félóra segítség kellene...
Nem csípem az ilyet, és amit én sem csípek, próbálom nem azt csinálni én sem -
dom1n0
senior tag
válasz Dark Archon #264211 üzenetére
No, találtam egy GTC Race-t pesten a k2-ben, 58 méretben, megrendeltem, ha jó a méret meg is veszem, ez full 105-ös szettel van, és karbon, a geo-ja alapján valahol az endu és a race között van.
Kiváncsi leszek -
66zio
aktív tag
válasz Dark Archon #264218 üzenetére
Nem biztos, hogy lesznek hozzá most szerszámaim. Okoz későbbi problémát ez a súrlódás? Tönkre teheti a fékbetétet?
-
FeniX-
senior tag
válasz Dark Archon #264342 üzenetére
Sziasztok,
köszönöm szépen, áttanulmányozom a megadott útvonalakat! -
Fall-N
veterán
válasz Dark Archon #264563 üzenetére
Azért mert sok új bringán idiótán van megoldva és szívás szerelni. Főleg azoknál, ahol a kormány csapágyán keresztül van elvezetve. Outiknál még szarabb.
Azoknál az MTB-knél ahol csak egy csövön van átvezetve ott nem nehéz megoldani. Bár ha nincs megoldva, hogy ne csapódjon neki a váznak belül, ott lehet meglepetés, hogy befér-e a habszivacs béléscső.
ZavaBalazs: felnifékes, nehogy már olyat vegyél.
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
válasz Dark Archon #264586 üzenetére
Igen,hát ehhez képest egy százassal olcsóbb
-
Tin
veterán
válasz Dark Archon #264681 üzenetére
De akkor hogy kell kinéznie, ha megfelelő mennyiségben viszem fel? Nincs fotód róla, csak hogy legyen elképzelésem?
Letörlés után amúgy ilyen:
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz Dark Archon #264683 üzenetére
Köszönöm!
Most már végre van fogalmam róla, hogy milyennek kellene lennie, ha annyit teszek rá, amennyit kell.
Az, hogy elsőre túlcsöpiztem, nem probléma, mert a felesleg úgyis lekopik majd. De most, hogy látom mennyi az "elég", már bátrabban merem törölgetni is, mert amikor törlöm, az úgyis lehoz valamennyit belőle.
Tisztogatni annyira nem akarom, főleg vegyszerrel, feleslegesnek érzem. Majd újracsöpizés előtt áttörlök mindent, a láncot meg lekefélem, aztán mehet rá az új anyag. Ha ennyire kinyomta a csapok között nekem, akkor belül tuti tele van trutyival, szóval nem lesz gond.
Azért a kopásra kíváncsi leszek, meg arra is, meddig bírja. Első próba, szóval ha bukom a láncot, az se zavar, ha hosszú távon kiderül, mit tud. Kösz mégegyszer!
-
Tin
veterán
válasz Dark Archon #264686 üzenetére
Engem ez a veszély nem fenyeget, mivel még csak 1400 km-nél járok Jövőre sem hiszem, hogy 3-4e km-nél többet mennék, és ott van még a másik lánc is 0.3-as nyúlással, meg még 2 bontatlan, szóval pár évig van elég láncom... szerintem előbb fogok bringát váltani, minthogy kifogynék belőlük. Ezért is mertem kísérletezni ezzel az extrém tisztítással is.
Kíváncsi leszek, mennyit bír egy kenéssel. Ha 200-300-at elmegy, akkor már elégedett leszek, de a fő előny nálam is a tisztaság, és az, hogy nem kell szarakodnom vele, csak törlés és csöpi.
Ma amúgy volt egy tök jó élményem. Mentem a "köreimet" (egyenesek ), és pont egyszerre ért velem egy országútis a betorkolló útba, mondom beállok mögé, bár nálam picit lassabban ment. Aztán 100m után begyújtotta a rakétákat, és elkezdett elnyúlni. Odaléptem én is, de nem tudtam felvenni azt a tempót. Nem nyúlt el nagyon, én 32-33-at mentem, ő olyan 3-4-el többet. De tökre feldobott, mert ő is hobbistának tűnt, de aki régóta tolja, és annyira durván nem volt gyorsabb, szóval nem vagyok reménytelen
-
Foose
addikt
válasz Dark Archon #264830 üzenetére
Korábban írtam, trekking bringám volt most legutóbb. Városban. Se teleszkóp, se semmi. Na ezt untam meg, mert köpedelem itt a kerékpárút, járda. Vékony gumi volt rajta, és mivel ezzel nekem csak gondolom volt, ezért akarok montit. Jártam régen 350 ezres montival ugyanitt, nem fájt a fejem sem. A teleszkópot meg írtam hogy egy nagyon egyszerű rugóstól jobbat akarok, tudom hogy egy valóban jó teló nem ilyen, de nincs most rá újabb 300 ezrem, ezért maradt ez. (Egy xcm,xct,xce még ennyit sem érne, ehhez mérten azért egy levegős rock shox többet ér.)
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Dark Archon #264846 üzenetére
Ghost square urban biciklim volt, azon nincs. Azok a trekkingek amit te mondasz, sokkal rosszabb teleszkóppal vannak ellátva mint amit venni akarok. Az enyémen Continental Contact Speed 37-622 gumi volt, hidd el hogy nem akarsz olyannal járni, ezért akarok montit. De miért vennék olyan trekkinget amit mondasz, egy trágya telóval? Nincs három kilóm most biciklire. Én viszont fele ennyiért vennék most levegős teleszkópos bringát. Amivel azért lehet közlekedni is. Érted?
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
ad4m1337
aktív tag
válasz Dark Archon #264818 üzenetére
Koszi a kommenteket, megrendeltem vegul az igpsportot, vegre trackelve lesznek a km -ek
-
Tin
veterán
válasz Dark Archon #265052 üzenetére
Nekem bejön a meló utáni / esti tekerés, bár sötétben nem annyira fogom komálni, de tekeregni jó úgy is. Egész napos gép előtt ülés után kifejezetten jó egy kikapcsolós tekerés.
Nálam a heti 100 km a reális maximum, de persze ez függ az időtől és attól, hogy hétvégén lehet-e nagyobbat menni.
#265058 Friczy: volt, igaz ilyen semmi extra mechanikus, de tekerni jó az is. 5 évig állt a nappali sarkában, egyszer sem ültem rá. Aztán inkább elajándékoztam. Télen sem tudom még, hogy mit csinálok, mert a benti tekeréshez nincs idegzetem. Futópad is van, de arra se bírtam rászokni.
[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
senior tag
válasz Dark Archon #265072 üzenetére
Remélem elviszik hétvégéig, mert különben nemtom hogy adom be a családnak a 3-400 km-es kerülőt Bécs felé
-
Ringman
nagyúr
válasz Dark Archon #265244 üzenetére
azért raknak pasztát az elemek közé, hogy az előírt kis meghúzási nyomatéknál ne csúszkáljon.
a karbon stucni milyen könnyű? ezek az alisok általában nehezebbek, mint a cat. 3-as alu rose-os stucni [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
semmiho
tag
válasz Dark Archon #265250 üzenetére
Ha már stucni: az Uno kormányszár átcímkézve a PRC-féle ST2. Akciósan egész olcsón kifogható - már amennyire a 40-50 EUR olcsónak számít. Jó minőségű, 7-8 éve ilyeneket használok, merev villás MTB-n is. A csúcs Meridákat és a Centurion bringákat szerelik ilyennel például. 80mm-es méretben mindössze 86 g.
90mm-es 92g [link]
70mm-es 83g (saját mérés) [link]Ha valaki már szétgrammozta magát, csak a stucni nehéz, de nem költene 360 EUR-t karbon Darimo stucnira [link] vagy alura 200 EUR-t, ár-érték arányában ez elég jó vétel.
Karbon paszta: érdemes használnod, karbon kormányok esetén gyakran 3-3.5 Nm a max nyomaték és pasztával hatékonyabban fogja meg ekkora Nm.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
Momentán a Meridám 115 mm alumínium stucnijának ennyi a súlya.
-
mauimagic
senior tag
Bevállalós vagy a stucnival. Én minden szart rendelek Aliról, karbon kormányt, vagy akár kereket is, de a stucni az nálam no go. Főleg, hogy súlyban elenyésző a különbség az aluhoz képest és még a rezgéselnyelés sem túl valid egy kormányhoz képest.
Sőt, semmilyen kínai karbon cuccot nem vennék, ami nagyon könnyű, mert ott már baromira nem mindegy a layup.
Egy cső (kormány), vagy egy végtelenített félcső (felni) azért nem túl komplikált gyártástechnológiailag, azért merem bevállalni, de múltkor pl. eltört a karbon nyergem, abból is lehetett volna szép perec. -
Ringman
nagyúr
80 mm, 7 fok, 20 v 22 eur és alu----
Topikgazdának jobbulást!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Friczy
senior tag
válasz Dark Archon #265319 üzenetére
"- Hogy mondják kínaiul, hogy 'eredeti'?
- Sehogy" -
mauimagic
senior tag
Egyrészt a layup sokkal egyszerűbb egy kormánynál, mint egy stucni, másrészt karbon kormányból, nyeregszárból, árbócból, csövekből kilométerszámra gyártanak, szemben egy teljesen egyedi alkatrésszel, harmadrészt szinte mindig a karbon és más anyag találkozásánál van a probléma: stucninál a csavarok menetének kialakítása (insert, vagy a karbonba vágott?), vázaknál a PF, vagy a BSA menet.
Ilyen rész egy kormánynál nincs, kevesebb a hibalehetőség.A véleményemtől függetlenül használd egészséggel.
[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
senior tag
Most nézem, nem lesz gond a stucnival, mert alu:
Legalábbis az Alis linked szerint:
-
chubby2o6
senior tag
Nekem van egy Toseek karbon nyeregcsövem, nem vált be. Nem látni rajta semmilyen repedést vagy bármi rendellenest, mégse tudtam mit kezdeni az állandó cicergésével. Bárhogy / bármivel kentem, töröltem, jobban meghúztam vagy kevésbé, csak csinálta.
Hozzátartozik, hogy egyszer kiállva kipörgött alattam a hátsó, én meg teljes súlyommal visszahuppntam a nyeregre, na akkor kezdte a cicergést. Pedig tényleg semmi nem látszik rajta .
Visszaraktam az előtte használt alu Pro nycsövet, annak semmi hangja nincs, és mintha alapból szorosabban állna nyvázcsőben.Ha rendszeresen zsibbad a kezed, nem kellene rövidebb stucnit kipróbálnod? Volt 70 mm-es stucnim, de nem sokáig bírtam, azzal már nagyon nyújtózkodós volt. Cseréltem 50-re, az már jobb volt, de még mindig jött a zsibbadás, bár már nem olyan gyakran. Tegnapelőtt felraktam egy 40 mm-est [link] ( az 50-es is ugyanilyen Truvativ Stem Atmos ), még csak itthon ültem rá, de kényelmesebbnek tűnik, kíváncsi vagyok, zsibbadás szempontjából számítani fog-e az a -1 cm.
-
Fall-N
veterán
Jól néz ki. Szerintem be fog válni.
Pont tegnap néztem, hogy testbike aprón is árulnak új kínai karbon kormányokat 20ezresért. Annyiért nem sok. Egyszer én is veszek, csak sajnos márkasznob vagyok, így lehet RaceFace, Funn stb. lesz belőle. Az biztos viszont, hogy akkor a merevebb 35 mm-es befogóval fogom venni + stucni kell még akkor új.
-
Fall-N
veterán
válasz Dark Archon #265405 üzenetére
Szokásos túlgondolás. Csak nem értem ezt a hozzáállást, hogy rögtön a garanciáztatáson kell gondolkodni. Nagyon kicsi az esély, hogy hibás vázat kap az ember, mert azért ezeket minőségellenőr átnézni, nem csak megy tovább. Anyaghiba lehet esetleg nagyon ritkán, de azt is kizárnám. Tervezési hiba is ritkán van, de korrekt a német gyártók hozzáéllása.
El sem tudom képzelni mit kezdene egy AliExpresses rendeléssel, ahol egzotikus bolttól rendelve tényleg benne van a rizikó, hogy hibás terméket kap az ember. Ott általában a postaköltség is vevőt terheli, meg a rizikó, hogy eltűnhet a csomag.
-
dom1n0
senior tag
válasz Dark Archon #265405 üzenetére
ennyi.
Én a terveim szerint ma is megyek az új Cube outi-val tekerni, remélem a Speci nyereg még komfortosabb lesz, ma szerintem megyek 2 kört, igaz valamivel lassabb tempóval (Z2). -
jjeahh
nagyúr
válasz Dark Archon #265528 üzenetére
Mindíg 1-2 falkavezér van, a többi követi. De egy tisztességes medve spray valszeg 15 kutyát is képes hatástalanítani úgy 30-45 percig, ha mind egy helyen vannak. Sokkolóval (félnek a hangjától) amúgy az esetek 85%-ában el lehet kerülni, hogy ennyire elfajuljon a dolog, de sokkoló, spray nélkül tekerni felénk tényleg öngyilkosság. Csoda, hogy a srác megúszta .
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #265528 üzenetére
Befújod magad, hogy ne büdösen vigyen el a mentő.
jjeahh...a xar vadgazdálkodás eredménye, vagyis kell a medve mert jó biznisz a vadászat = túlszaporodtak = (az amúgy 2 bites) juhászok védeni kényszerülnek magukat és állataikat tőlük = túl sok a kvázi félig vad, agresszív és kordában alig tartható korcs mindenfelé ahol legeltetnek. A disznófejű honatyák jó része pedig gyalogtúrázást, kerékpározást csak a tévében látott, ők SUV-okból nézik az erdőt és nem is értik mi itt a baj.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dark Archon #265677 üzenetére
Meglesz írva! Jön egy enyhe-télre való kesztyű is és agyalok még egy Kenda Karma 2-őn, meg amióta itt linkelték a legjobb waxokat, a flowerpower wax sem hagy nyugodni. Nem drágább a Squirtnál, elvileg sokkal jobb és külön érdekesség, hogy napraforgóból készül.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Tin
veterán
válasz Dark Archon #265677 üzenetére
Jól mondod, tökéletes kezdő tárcsa a 36-os, csak lassacskán ki fogom nőni. Most még nem gond, de az elején síkon a 36/20-al mentem és a 36/17-et kóstolgattam amikor bírtam, most meg a 36/15-el megyek, és a 36/11 is belefér néha, ha jó passzban vagyok. Amire régen azt hittem emelkedő, azon most felmegyek a 36/17-el, akkor meg meg akartam halni a 36/23-al is, néha vissza kellett raknom eggyel nagyobbra. És tudom, hogy ezen az olvasók egy része elmosolyodik, szóval bőven van még hová fejlődnöm.
Nekem annyi a "nehezítés", hogy 55-622-es gumival megyek, 3.3 baron. Ennél keményebb már pattogós, alatta meg túl puha. De a geo miatt sem "fekszem", nagydarab is vagyok, ami persze nem gond, hiszen a nehezítés is növeli az edzettséget, csak így nehéz összehasonlítani magam mással. Például tegnap előregurulok a lámpánál, profin beöltözött feleakkora súlyú országútis csajszi mellé, és úgy otthagytam elindulásnál a kisebb emelkedőn, hogy én is meglepődtem. Persze lehet hogy csak én vagyok naiv, ha azt hiszem, hogy a drága bicajon profin beöltözött valaki az edzett is.
Szóval nem tudom, hol van a vége ennyi befektetett munkának, majd kiderül. Addig nem is akarok új bicajt, amíg nem érzem úgy, hogy elértem azt a szintet, amit már fenn tudok tartani. De ahhoz szerintem még kell a jövő év is.
-
mauimagic
senior tag
válasz Dark Archon #265698 üzenetére
Én azt próbálnám meg, hogy a montis nyerget átrakom a gravelre, ugyanolyan magasságban.
Ez adott, úgyhogy kilőve.@cattus: ok, de ennyit számítana 2cm?
Túl széles csak nem lehet anatómiailag, mert a montin 740mm és nincs panasz.
Szal max a reach lehet emiatt túl hosszú, úgyhogy még egy rövidebb stucnit próbálok ki szerintem. -
Jester01
veterán
válasz Dark Archon #265726 üzenetére
a Toldinál biztosan. Oda mondjuk el is vezethették volna a vízvezetéket.
Nem együtt voltunk ott? Van vízvezeték. Sőt még fotóm is van róla, amikor készült.
Pákozdig 10km-enként van víz. Szerintem már többször beírtam. Etyeken a Magyar kút forrás, Gyúrón kék kút, Pázmándon a pihenő, Sukorón és Pákozdon több közkút.
Jester
-
Tin
veterán
válasz Dark Archon #265802 üzenetére
Köszönöm, most már kezdek tisztábban látni. Melegítőben a térdem szokott fázni 10 fok alatt, de gondolom ezek a kantáros gatyák ott szélvédettek. Az aláöltöző meg a szél/vízálló dzseki kombó remélem, hogy nem csinál egy vízréteget rajtam. Mindegy, iránynak jó, majd nézek és rendelek valamit, aztán remélem bejön.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Dark Archon #265944 üzenetére
És ha mondjuk használná a dinamós világítását? Nem biztos, hogy mindenki akar elemes lámpával vacakolni, a dinamós meg mindig "kéznél van"
ZavaBalazs
Nexus nem jó? Ez is 74mm-es[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Dark Archon #265944 üzenetére
vagy inkább tartsam meg az agydinamót, mert a feleségemnek nem baj az a fél-1 km/h, amit bukik rajta, viszont kényelmes, hogy nem kell bajlódnia a lámpákkal.
#265946-=RelakS=-: köszi! na ezért kérdeztem, mert nem tudom, mit kell nézni, ehhez a részéhez (még) nem konyítok. az nem baj, hogy a réginél a peremtávolságok 21-21 mm-k, a nexusnál meg 18-20? vagy ez annyira kicsi különbség, hogy ennyi játék belefér?
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Dark Archon #265947 üzenetére
"De az esetek többségében csak dísznek van."
Nézegeted a bringámat, vagy mi?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Dark Archon #265952 üzenetére
Ahogy nézem, hagyományos tengelyű bringa, szóval kb abból a Nexusból választhat, amit linkeltem.
Kivéve, ha külföldi boltokban van más is.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Dark Archon #265952 üzenetére
nézd, lehet ezt úgy is, hogy miután nem arra válaszolsz, ami a kérdés volt, és ezért szólnak neked, nem kezdesz a másik zsebében turkálni úgy, hogy közben még neked áll följebb.
(az meg végképp ne zavarjon, hogy pont azért írtam, mert normális agydinamót akarok venni, mert használtan találtam ugyanolyat, ami nyilván gond nélkül illeszkedik, de nem akarom bevállalni...)-=RelakS=-, hátha pont ugrott az oldal és ezt nem láttad: #265949
#2659586030D: újat akarok bele mindenképp, eleget hallgattam már, hogy "nem emlékszem, hogy gyerekkoromban ennyi baj lett volna a biciklikkel, minek ennyit biciklit szerelni, miért romlik el minden" amúgy 28-as trekking.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Friczy
senior tag
válasz Dark Archon #265947 üzenetére
Nekem két bringán is agydinamó van, jó dolog az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest