Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • 2,2 kilowattos, platinás tápbestia jött a Seasonic zászlaja alatt

    ph Az ATX 3.1-es monstrumot mesterséges intelligenciával kapcsolatos fejlesztőkörnyezetek meghajtásához szánták.

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyimorc

    senior tag

    válasz jjeahh #96842 üzenetére

    "Léteznek direkt télire szánt gumik is? :D Látszik kezdő vagyok, azt hittem télre minimum fat kell :D ."

    Fat - bár nem mentem vele - de gondolom - akkor lehet jó télen, ha mély süppedős hóban akarod használni. (Kb mit nyáron homokban)

    Téli gumik azok is amik jobban tapadnak, mint pl a korábban említett Conti Grand Prix 4 Season. Ilyenem van, de télen nem igazán mentem vele. Gondolom nehezebben csúszik meg mint a hagyományos, de jégen kb lófaszt sem ér mert azon csak a szöges ér valamit.

    Schwalbe Ice Spikert használtam montin. Ez kemény jeges úton jó, puha mély hóban kb mindegy hogy szöges vagy sem. Nem jeges aszfalton brutál, mint egy lánctalpas, nehéz, hangos, szopó. Tükörjégen viszont tuti. :K

    Összegezve, a téli gumikkal az a szívás, hogy a "tél" az sokféle, a gumik viszont a sokféleségből kb csak egy ellen védenek. Szerintem olyan "téli" gumi ami télen mindenre jó, nem létezik.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

Új hozzászólás Aktív témák