Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz ZolkoW #93143 üzenetére

    Nem a keréknél lévő pánt tartja a bringát, hanem a keret, ami a vázat fogja. Az csak a rázkódásokat csillapítja minimálisan, meg hogy ne forogjon az első. Azt kell rendesen meghúzni, ami az alsó csövet fogja. Semmi kárt nem tudsz tenni egy nem pro bringában, mivel kézzel tekersz egy hatos menetet. Én húztam rá belsőből egy karikát, így gumi szorul oda, ami jobban is tapad, és a fényezést sem bántja, ha nem koszos a bringa. Azt meg kell húzni, és nem esik le. Annyi még a titok, hogy miután elindulsz, meg kell állni pár km-re, és újrahúzni a tetőcsomi - tartó közötti rögzítő csavarokat, mert ahogy mocorog a bringa, minimálisan minden a helyére megy és pár fordulatot lehet még húzni rajta. Utána az csak menetszakadással fog magától elengedni. Ha teszel rá zsírt, az sem árt neki, mint minden fém-fém kapcsolatnak, és a mentet is kíméli.
    Ha 6-nál több bringát kell vinni, arra van két olcsó, régi tartónk, aminek csak a sín van alul, meg a váz fogó. Ott a kerekeket széles gyorskötözővel vagy klipsz-szíjjal (700 Ft) rögzítjük.

    A jelenlegit ha cserélném, akkor esetleg egy villarögzítősre, ha feltalálnák hozzá az első kerék tartót is a vázon, mert azt macera külön pakolni.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák