Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Azért annyit érdemes hozzátenni, hogy aki tényleg szeret bringázni, az általában hozzászokik hogy karban kell tartani a bringát, szerintem sokkal jobb érzés megjavítani valamit saját kezűleg (netről tájékozódva) mint beadni szervizbe. Persze van amit te már nem tudsz otthon javítani, és ilyenkor jön a szorongás hogy hova is add be. (netes értékelések talán adnak némi támpontot)

    Kisebb városokban van csak igazán nagy gond, mikor 2-3 lehetőségnél nincs is több, és egyik sem túl magabiztos, mikor magyarázod mit szeretnél.
    Tegnap fox fluid olajat kértem a város legrégebb óta üzemelő boltjában, mondtam hogy olyan kék kis műanyag ampulla, és a hátsó teleszkópba kellene. Mondták h nekik nincs olyan, de ha beviszem szervizelik :))
    Ugyan ez a bó't 2 éve az első SR suntour XCM villámat bevittem szervizelni miután megvettem a bringát, mondták h ok, mikor átvettem, nem volt semmi a lapon, kérdeztem hogy volt-e vele valami gond, mondták h nem. Fél évre rá összeszedtem magam szétbontottam, és ez jött ki belőle, szét volt rohadva a becsúszó stb.

    Persze volt olyan szervizes is, aki monoblokk átzsírozás után, végigpörgette a váltót, közben magyarázta mit miért csinált, és az egészet olyan sebességgel csinálta, hogy sütött róla hogy szaki, nem csak a 2 kilót akarta leakasztani rólam.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák