Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz jilian #86980 üzenetére

    Én személy szerint nem tapasztaltam rázkódást, rezonanciát, csak amit már leírtam az idézett szövegben is, éreztem, hogy rugalmas. Ez persze nem jelent feltétlenül problémát, mert egyáltalán nem biztos, hogy ugyan olyan körülmények között használnád, tehát nem biztos, hogy nálad ez a rugalmasság egyáltalán szóba jön.
    Durvább használathoz kevés lesz a 32-es villa. Az a manitou is 32mm-es becsúszókkal rendelkezik, tehát merevség szempontjából kb ugyan azt tudja mint a többi hasonló villa. Nem gagyi teló, bár én jobban kedvelem a Rock Shox-ot. A 29"-es bringák nem vandálkodós bringák, leszámítva az Enduro kategóriás 29"-es gépeket. Lehet használni őket sokféle terepen, durvábbon is, de soha nem lesz olyan merev, és fürge mint egy 27,5".
    Viszont gyorsabb.

    TotO': Van ilyen lámpám, nagyon jó minőségűek, de a sima infini lava inkább csak arra jó, hogy téged nagyon jól lássanak. Ez nem sokat világít az útra. A nagy tesója is van, a super lava, az már egész jól használható akkor is ha az utat meg kell világítania. Nagyjából ez a 300 lumen, amit a super lava tud, a minimum fényerő, ha látni is szeretnél valamit.

    Jó az Abus u-lakat, de elvághatatlan zár nincs, remélhetőleg nem a tiéd lesz az amelyiket ellopják. :) Ne zárd le elhagyatott, kis forgalmú helyeken, mert akkor még a 30-40 ezer ft-os zárakkal is van idő molyolni.

    Asszony kapott egy bringát, meg egy infini lámpaszettet hozzá. Nagy a boldogság. :)
    [kép]
    A bergamont család 3 főre duzzadt. :)
    [kép]

Új hozzászólás Aktív témák