Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LustaDick123

    tag

    válasz Ironizer #85305 üzenetére

    Én egy Pro-User Diamant SG3-at vettem. A fő selling point az összecsukhatóság volt (elfér a garázs sarkában, befér a csomagtartóba nyaraláskor stb.).
    Ahogy a videón is látszik tényleg pár perc a kocsira felrakni, a bringákat már sokkal tovább tart felpakolni, összeforgatni.

    https://www.youtube.com/watch?v=Z39ZklEIiX4
    http://bikemag.hu/magazin/hirek/mindent-visz-pro-user-kerekparszallitok-tesztje

    Rá lehet a kocsira zárni (most, hogy ez mennyire tart ellen a tolvajoknak az egy másik történet). A vonófejen már majdnem alapból megtartja magát, egy anya-kontraanya párossal rá lehet állítani fixre az adott fonófejre. Igényesnek tűnik, az idő majd eldönti mennyire tartós is valójában.

    Most a szürke rendszámra várok, az okmányiroda tegnap még nem tudta mi az igénylés menete (hétfőtől igényelhető elméletileg).

    A biztosító fizet erre is ha neked mennek. Nehogy azt hidd, hogy egy kisebb koccanásnál a csomagtartóban lévő dolgok nagyobb biztonságban vannak + az utastérben lévő bringák rögtön a hátadba állnak, a fejedet viszik le (van rengeteg videó a youtube-on a kalaptartóról repülő tárgyakról). Maga egy vonóhorog is már nagy kárt tud tenni a kocsiban, hiszen egy koccanásnál az egész autó hátulja, a (rugalmas) lökhárító veszi fel az ütést, míg a vonóhorog gyakorlatilag egy rugalmatlan pont és ez is csak pár ponton csatlakozik a karosszáriához.

    Ezeknél a szállítóknál a nagyobbik gond inkább az eső, főleg ha autópályán kap el. A kombi kocsik a hátsó ajtóra pakolják a sarat, és ezt ebben az esetben a bringák kapják.

Új hozzászólás Aktív témák