Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stracker06

    aktív tag

    válasz Gyufaaa #8413 üzenetére

    Ne haragudj, nem tudom van-e jogsid, de ha van, akkor gondolj bele, hogy szeretnéd-e ha az egyirányú utcában a forgalommal szemben jönnék autóval mondjuk 90 km/h-val, csak azért, mert azon az úton, ahol alapból mennem kellene éppen dugó van én meg sietek és nincs kedvem kivárni a sort.
    Nos, Te mit szólnál hozzá? Az autóban ülve, szabályosan közlekedve tetszene a helyzet?

    Emberek, attól, hogy bicajjal vagyunk még be kell tartanunk a szabályokat, ráadásul azzal, hogy az úton tekersz ott, ahol nem lenne szabad, nem csak a saját, hanem mások testi épségét is veszélyezteted (pl. tapasztalatlan sofőr megijed, kormány félreránt, ütközik, megsérül.) Ilyen esetben nem, nem ő lesz a hülye és a hibás, hanem Te, mert ott közlekedtél ahol neked nem lenne szabad és ő joggal nem fog számítani arra, hogy Te ott leszel. Arról már nem is beszélve, hogy gondolom rohadtul fel lennél háborodva ha az egyik ilyen kis "akciód" közben elütne valaki.
    Látjátok, az ilyen embereknek tényleg égető szükségük van sisakra és megfelelő védőfelszerelésre.

    Csak az a poén, hogy Ti beszéltek itt biztonságról, hogy ne tekerjen a srác papucsban, meg sisak nélkül, közben meg van akik ilyeneket csinálnak és úgy látom, hogy ez a többséget nem zavarja. A szabályokat be kell tartani, attól leszel igazi bringás, nem attól hogy felveszel egy bicajos ruhát. Sportolsz, oké, de azt a szabályok szerint tedd. Ha ez nem tetszik, gondolj bele, hogy az utcátokban rendezek autós gyorsulási versenyt, miközben a gyerekeid kinn játszanak, bicajoznak, stb. Ebben az esetben én is csak sportolnék és mondjuk azért pont ott, mert tegyük fel kicsi a forgalom.
    Tetszene a dolog??? (Ha velem történne, nekem biztosan nem!)

    Az, hogy a gyalogos a kerékpárúton szabálytalankodik, az még nem jogosít fel téged arra, hogy ugyanezt tedd az úton, az autók között.

    [ Szerkesztve ]

    SFm™

Új hozzászólás Aktív témák