Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szatocs

    őstag

    Ma sikerült tesztelnem az Aldis defektjavító sprayt, a Teve-sziklánál voltam és a sok bokros, tövises részen összeszedtem egy lassú defektet. Megálltunk egy kávéra és mikor nyeregbe pattantam volna, láttam, hogy az első kerekem tök lapos. Furamód számítottam az egyik szakasz után a defektre, de gondoltam, hogy a belsőben levő defektgátló trutyi majd megteszi a hatását.
    Mindig szoktam pótbelsőt is vinni, ha 30km-nél hosszabb útra megyek, de most itthon hagytam, miért pont most lenne gond ugye...
    A lényeg az, hogy végül ez mentett meg, 2 flakon volt nálam, égtem is a vágytól, hogy kipróbáljam.

    Kb fél perc volt vele jóra fújni a kereket, borotvahabszerű anyagot tol a kerékbe és 1,5-1,8 bar környékére tolta fel. A második flakon a táskában maradhatott. A hazaúton kapott még erdőt, 45-ös lejtőzést 1km-en keresztül, földutat, fekvőrendőrt, meg amit még találtam, de nagyon jól állta, kézre nem csökkent semmit a nyomás. Ha lesz még ilyen, tuti veszek, mert fél perces mókával sok gondtól megszabadít. Persze a gumicsere most is adott, de nem kellett a kocsma előtt szerencsétlenkednem 10 percig.
    Első defektem már nagyon régen volt.

    [ Szerkesztve ]

    === Szatocs ===

Új hozzászólás Aktív témák