Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz maximilian4 #76626 üzenetére

    Bár nekem a térdemben szerencsére nincs artrózis, a régi szalag sérülés miatt voltak vele gondok, amit a merev vázas terepezés csak egyre rosszabbá tett. Az összteló rengeteg terhelést tud levenni a térdedről. Maga a kerékpár az egyik legjobb mozgásforma ha a térd rehabilitációjáról van szó, viszont az ütődések nagyon nem tesznek jót. Ezért sem ajánlják például a futást egy artrózisos betegnek. Terepen a térdeddel rugózod ki az ütődéseket amit a hátsó kerék kap ha merev a váz.
    Eladásnál mindenképp bukó van hacsak nem nagyon olcsón vetted. Nem feltétlenül kell eladni, de ha terepezni akarsz akkor én megfontolnám. Szerintem működhet egy csere is, de arra nyilván rá kell fizetni, ha valami normálisabb 650b fully-t szeretnél.
    Tablettából majdnem mindegy melyiket veszed, ugyan az a hatóanyag. A lényeg, hogy gyógyszertárban vedd. Itt a gond inkább a felszívódással van. Mire az eljut az ízületeidhez értékelhető mennyiségben, rengeteg idő eltelhet. Ezért jó az injekció, mert az azonnal és nagy koncentrációba jut közvetlen a porchoz.

Új hozzászólás Aktív témák