- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz pikszel #70095 üzenetére
Én azért írtam mert nem szeretem kivenni a kereket,sokszor utána kell állítani a váltónak meg a tárcsaféknek is,jobb ha csak akkor van kivéve amikor muszáj.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
jackbacsi87
senior tag
Erről vélemény esetleg? Megéri?
trek 6300 disc[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zoli03 #70103 üzenetére
Nem tudom, ha valtorol van szo, akkor az atfogason tul nem latom mas akadalyat, a valto pozicionalasatol fugg. Az en vazamon nem volt gond, gyarilag 44-es nagytanyeros hajtomu volt rajta, aztan csereltem 48-as nagytanyerosra, tavaly pedig 44-esre vissza, meg mindig nem latom, mi a problemad, ha csak nem fix rogzitesi pontja van a valtodnak.
Everybody lies.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zoli03 #70097 üzenetére
Igazad van,rosszul tudtam.Ugyanakkor ő nem azt kapta amit kért és az internetes 8 napos is tényleg műxik.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Runner_fxr
Ármester
Többször is említette, hogy rockrider 340-e van, azon pedig a ty21 van. Azért az exage váltót ne hasonlítsd a ty21-hez. Bár régi, de jóval magasabb szintet képviselt. 7-8-as rendszer között több a mozgástér, a 9-es egész más tészta, sokkal érzékenyebb a megfelelő komponensekre. Meg egyáltalán, ha már annyi pénzt költ valaki, hogy 7-ről 9-re fejlesszen, akkor már illik rendesen megcsinálni.
Crytec210: Bírja a gyűrődést, 30-as külsőkkel még teljesen jól elvan a városban. Lezárni mondjuk én sem zárom le sehol. Csak nagyon ótvar bringákat nem durrantanak meg rögtön.
-
dokee78
félisten
válasz Runner_fxr #70076 üzenetére
-
pikszel
addikt
válasz Normi™ #70101 üzenetére
Tárcsafékem nincs, a váltó utánállítást meg nem teljesen értem. Mitől mászna el? Fejre állítom a biciklit, a kanalat felhúzom és kikapom a kereket, majd ugyanígy vissza. Ha ettől elmászik a váltó, akkor szerintem ott valami nem százas.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
válasz pikszel #70109 üzenetére
Viszonylag sok ismerősömnek elmászik,Campa-tól a Shimano-ig,teljesen normális,egyik srác sem rángatja és nem is feszegeti.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Normi™ #70110 üzenetére
Van olyan,de ha jó a váz (nem csavarodott és nem kell állítani mert a kerék tengelye a papucs végébe tolva tartja a kereket pont központosan) és mindig erősen belenyomod a papucsba a tengelyt miközben szorítod meg,a helyén marad.Gyakran a szorító szár recés anyája "indul" meg a papucs recéin a szorítás vége felé,de ha nyomod jó eséllyel ott marad.Nekem a tárcsafék súrol bele valahányszor kiveszem a kereket.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
nagyúr
Voltam ma egy szokásos 50km-es körön meló előtt végre kipróbáltam élesben az új szemüveget meg a láncot is.
A KMC lánc érdekes, olyan hangja van így null kilométeresen mintha zümmögne.
Rudy szemüveg: a szellőzőrendszere tényleg durva. Van a lencsék alján egy kivágás az 25-30-as tempótól elég korrekt levegőt nyom az arcomra ami a mai melegben kifejezetten kellemes volt. A száron is vannak nyílások, nem is izzadtam be alatta. A lencse gyorsan vált és nem torzít. Mondjuk ezt ennyi pénzért el is várom. Kényelmesnek is tűnt bár az orrnyerget még kicsit magamhoz kell igazítanom. Nem biztos hogy megér 60.000 Ft-ot de ha valaki csúcs bringás szemüvegre vágyik érdemes megnézni.
Més que un club!
-
Vasinger!
nagyúr
Pesten van olyan hely ahol ki lehet próbálni kerékpárokat? Főleg 650b és 29er érdekelne. Ha van, akkor mi ennek a menete?
-
szjoci
őstag
válasz Napfénysüti #70113 üzenetére
60e egy szemüvegért? Az ha leesne, rosszabb esetben eltörne, sírva is fakadnék A mostani párezresen van pár kavicsfelverődésből származó sérülés, de különösebben nem izgat. Ezen már izgatna
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz szjoci #70115 üzenetére
Áh, túl sok. Anno a Keja-m is 50 lett volna, ha nem nagykerezek (35). Úgy még épp elfogadható volt az ár/érték arány. Ezeknél sokkal nagyobb a különbség, amit a bolt rápakol, mint a kerékpár alkatrészeknél (meg is van a véleményem erről a kereskedő-dologról). A másik gond, hogy a Rudy feltételei miatt a legtöbb helyen már nem is éri meg a márkát tartani, ezért maradnak az eleve drága optikai szalonok.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
veterán
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
Ez a festék repedezés nem lehet véletlen igaz a bilincs alatt?
Mai nap folyamán vettem észre, mikor felszereltem a gyerek ülést, így elég kérdéses lett hogy merjem magammal vinni a gyerkőcöt(kb. 10-12kg.)
A váz anyaga aluminium 7005. Kézzel mozgatva vagy a nyergben ülve se változik a "repedés" mérete.
Keresek egy jó hegesztőt aki alumíniumot is tud hegeszteni?Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz Napfénysüti #70120 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond amúgy, magánügy hogy ki mire veri el a pénzét. Nem is szoktam reagálni az ilyen dolgokra, most is csak pillanatnyi elmezavar volt. Mire észbe kaptam már ott volt a post
(#70122) szebe: muszájból én is költenék rá (talán ) ennyit
-
pc360
addikt
válasz Norbika88 #70124 üzenetére
Ez nem repedezés, hanem egyértelmű törés kezdet. Nemhogy nem ajánlom a gyerkőc hátra ültetését, de ezzel inkább már ne bicajozz így! Alólam már tört egyszer így ki az ülés, kurva nagy szerencsém volt, hogy nem estem belőle hátra, vagy nem nyársaltam magam valahogy fel.
mariuszawihegesztes.hu - Halásztelek
Ő pro ebben, nekem is ő csinált egy gyönyörű erősítést a letört váznyeregcsőmhöz. Szintereztetve lett az egész, és így eredetinek néz ki, mintha így tervezték volna a vázat. Az, hogy ezzel a szerencsétlen eredeti erősítéssel, illetve amellé lehet-e valamit kezdeni, azt a képek alapján emailben meg fogja tudni mondani.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Norbika88 #70127 üzenetére
Nem árt, ha az a valaki ért is hozzá. Az emailezést mindenesetre ajánlom, mert ha valaki tanácsot tud ebben adni, akkor ő az. Véleményem szerint a jelenlegi "erősítést" le kell róla vágni, hogy új kerülhessen rá. Nálam a toldás így néz ki:
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
A kérdéshez off, de:
a múltkor linkelt valaki egy képet, ahol egy biciklitárolóban egy bringán valami "zártszelvény" volt a kormány és a nyereg között. Akkor is mondtam, hogy az egy tervezett valami, biztos van szerepe (én autón szállításnál gondoltam valami rögzítésre). Erre tessék, itt van Norbika88 bringáján ugyanaz. Tehát gyerekülés tartó. Mondjuk érdekes koncepció. Mire fekszik fel, a kormánycsapágyra? Plusz lehet, hogy azért nem bírta a váz sem, mert felette egy plusz erő nyomja a nyeregcsövet hátra felé?Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
pc360
addikt
válasz Norbika88 #70131 üzenetére
15, ha jól emlékszem. Elég komoly, 2 milli vastag lemezkét vágott oda. Pár napon belül megcsinálta. A technika miatt a vázon persze szanaszét égett a festék, de még úgy is jól nézett ki a nyers toldás, egész military-feeling volt. Azért a metálalapú szinterrel frankóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Arra azért figyelj, hogy ha meg is csináltatod, a nyerget ne húzd ki a max jelzésen túl. Ha nem látszik a jelzés mert lekopott, akkor minimum 10 centi maradjon a vázban a nyeregcsőből. Ez a repedés tipikusan ilyen jellegű probléma, ami a felhasználó hibájából történik leggyakrabban. Egyébként a minőségi hegesztés nem olcsó.
-
-=RelakS=-
veterán
Ha a bike-discount.de-n holnap estig nem lesz nagy árváltozás, akkor tervezek rendelést leadni. Ha valaki beszállna, és jó neki a gödöllői vagy Pólus center átvétel, privátban jelezze, és holnap egyeztetünk.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Laox
aktív tag
Rendeltem rugós nyeregcsövet, persze külföldről. Lemértem a mostani nyeregcsövemet, kb. 30 mm. 31-et is rá lehet fogni. 27.2 és 31.6 mm-es csöveket lehet rendelni, úgyhogy gondoltam az utóbbi lesz jó. Hát, ma megjött és egyszerűen nem megy be a helyére. Jól megszívattam magam. Ezek után a 27.2 mm-től meg félek, mert az meg be fog csúszni. Ilyen hülye bicajt, hogy egyik szabványméret sem jó bele...
-
Norbika88
senior tag
válasz Runner_fxr #70134 üzenetére
Igen minden bizonnyal hogy én az hibámból tört el, feljebb volt a nyereg akkor kattogott(gondolom akkor repedt meg) pár méter után leengedtem, nem kattogott, de repedést nem vettem akkor észre.
Pénz az nem számít, az a legkevesebb
Meg kell csinálni természetesen, így nem lehet a gyerekkel biztonságosan közlekedni. -
Tompie
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a Northwave (Scorpius 2 SRS) cipőkkel?
Most egy angol webáruházban mérethiány miatt 40%-al olcsóbban adják (ezt a típust) viszont a hozzá adott gyári garancia itt nem érvényesíthető.
Tartósa, strapabíróak, talpa nem törik stb stb.? Érdemes-e így megvenni gyakorlatilag garancia nélkül?
Köszönöm -
imyourfriend
őstag
válasz Runner_fxr #70134 üzenetére
Úgy nézem speciális váz ez, de elgondolkoznék egy ilyen repedés után hogy egy új vázat szerezzek be. Egyrészt mert kisgyereket szállít rajt az illető másrészt nem gyerekjáték, ha meghegesztik ha nem..
-
rétisün
veterán
aki rendelt már a rosebikes.hu-ról. és valami gondja volt a rendeléssel, kapott magyar segítséget, akár e-mailben, akár telefonon? vagy a magyar nyelvű honlap ellenére inkább csak németül vagy angolul 'értenek' ?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
nagyúr
-
rétisün
veterán
válasz Napfénysüti #70142 üzenetére
fél éve nem jelentkeztem be lehet már fenn se vagyok
közben találtam magyar e-mail címet, arra írva csak megértik, mit akarok.... amúgy csak némi érdeklődés lenne bringa ügyben, nem reklamáció.....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
válasz rétisün #70143 üzenetére
Rendszeresen levelezek velük,hol egyszerűbb,hol bonyolultabb kérdéssel,Nagyon korrektek és segítőkészek,mivel férfiak így inkább jó fejnek definiálnám őket mint kedvesnek
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Normi™ #70144 üzenetére
Bár tényleg kikopott,a kedvesnek nincs neme.Egy férfi is lehet kedves,figyelmes vagy goromba,bunkó.20 éve csak néztek volna ha valakit jó fejnek nevezel.
rétisün...gratula matuzsálem!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Hasaggymeg #70146 üzenetére
Jogos,de az idők sajnos változnak
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Tompie #70139 üzenetére
Cipőt venni netről,garancia nélkül?! Hacsak nem próbálod fel itthon valamelyik boltban ugyanazt.Szerintem...
-
razzorr
őstag
válasz Hasaggymeg #70106 üzenetére
Bocsi hogy közbeszólok,de javítanom kell, nem 8nap, hanem 14nap az elállás netes vásárlásnál. Csak,hogy ne tévesszünk meg senkit. Köszi ☺
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest