Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fpeter07

    veterán

    válasz deicide #69367 üzenetére

    Én végigkondiztam a tavaszt, heti 3x edzés különböző izomcsoportokra. Sokszor nagyon nehéz volt lemenni, mert a jó idő miatt szívesebben vagyok épületen kívül. De egyetemen óra előtt/között/után belefért. Két hasznos dolgot vettem észre ez idő alatt: fára/tárgyakra könnyedén felmásztam, és xco pályán végig tudtam menni. Ha nem edzettem volna karra és hátra, akkor nagyon sanszos lett volna azon a pályán végigmenni. Mások ilyen terepen versenyeznek, nekem épp elég volt végigmenni rajta. Másik dolog, hogy állítólag lányoknak bejön az izmos felsőtest. Hát ha valaki csak ezért dolgozik az meg is érdemli a sorsát. (Pár szép szó volt érte) Én ezt nem tudom megerősíteni.
    Szóval kerékpárosként (montisként is) inkább az alacsony súly számít, mint a nagy izom. Aztán be lehet venni a képbe az egyik srácot, aki fullyval együtt a 100-120 kg-ot és elhagyott felfelé simán. :) Izmos lába volt neki tény, de nem úgy van, hogy az izom elfárad, a csont meg a bőr pedig nem?

    Hát rövid gondolatmenetnek ennyit.

    szerk: (#69372) gergo5991: A felhúzás nagyon nehéz gyakorlat (legalábbis nekem). Több hónap edzés után sikerült 5x sorozatokat csinálnom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák