Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz 6030D #63425 üzenetére

    Tudtommal a szilikon olaj nem árt neki, bár én nem szoktam használni. Időben kell elvégezni a karbantartásokat és akkor nincs gond.

    Kicsit más téma, de tud esetleg valaki ajánlani egy olyan videófeltöltő oldalt ahol nem tiltják le az audio sávot szerzői jogok miatt? Töltenék fel youtube-ra bringás videót, a saját videóm, megszerkesztettem, zenét raktam alá és a youtube meg lenémítja szerzői jogok miatt. Pedig már töltöttem fel ilyet régebben, nem volt vele gond. Most mindjárt megpróbálkozom a videa-val, csak ott meg konvertálnom kell előtte, mert nem ismer fel minden fájltípust. Meg ugye az sem lenne baj, ha megmaradna az 50fps. Ezt sajnos nem minden video feltöltő oldal tudja biztosítani.

    maximilian4: A mi áraink alapján tudok mondani neked egy összeget, ez jellemző kb a legtöbb Budapesti szervizre. 500 ft egy bovden és 500 ft a ház. Illetve 500 ft a csere. Tehát 1500 a hátsó váltód bovdencseréje bovdennel + házzal. Ez a legalapabb bovden + házat jelenti, semmi teflon meg jagwire ház stb.
    Váltókar felszerelésért 1200ft-ot szoktunk kérni.

Új hozzászólás Aktív témák