Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pttypang

    veterán

    válasz Because #61287 üzenetére

    Told ugy, mint en, tegnap peldaul ettem egy rantottat egesz nap, ultem a gep elott es este elgondolkodtam, hogy enni kene megis valamit, mert eleg gyenge lesz az a sima tojasrantotta egy egesz napra, de aztan belegondoltam ,hogy a konyha vgy az ágy van közelebb, ezért inkább lefeküdtem aludni.. :DDD

    Ma mentem azt a szolid kis kört, vittem egy joreggeltet, meg egy kis csomag ropit.

    Ismeroseim kiakadnak, vagy eppen azon, hogy mennyit tudok enni, mert ha figyelek ra, akkor tenyleg rengeteget eszek, de akkor mozgok is annyit, tehat nem latszik rajtam, hogy ket ember fel heti kajajat eszem meg egy etkezesre, vagy a masik veglet, hogy elfelejtek enni, ehes vagyok, ha nincs kedvem megmozdulni a konyhaba, vagy epp nincs lehetosegem enni valamit, akkor egy ido utan elfelejtem.. :N

    Orulok, hogy a reggeli c vitamin es magneziumos pezsgotablettas italozasomat rendszeresiteni tudtam, szerencsere ez beepult a napi rutinba.

    Az lemaradt, hogy 60 kilo voltam hosszu evekig 175 cm-es magassaghoz, az adott stilushoz tartozo izomzattal, vagyis amit epp dolgoztam, nyaron peldaul a napelemezes kozben sokat izmosodtam, 65 kiloig felmentem, kb nem volt rajtam semmi zsir, de szep izmos karom volt, etc.
    Na ez most szepen leepultm, hogy mar nem dolgozok ott, az iskolaba jaras kozben meg nem sok izmot szed fel az ember, visszaallok szep lassan a hegyikerekparos kategoriara.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák