Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz gergo5991 #60103 üzenetére

    Ha jó ügyvédjük van, neked meg kevésbé, akkor üzletrontásért beperelnek, de valószínűleg nagy következménye nem lesz, csak az idegeidet őrlik fel.
    Ha szemetek, akkor az fb-n kioktatnak kereskedelemből, ha jó fejek, akkor privát üzenetben.

    Mindenki annyiért árul valamit, amennyiért gondolja. Egyetlen magyar boltot sem fenyegethetsz meg, hogy miért nem annyiért adja a dolgait, mint amiért egy külföldi webshopból megrendeled magadnak. A bolt dönti el, hogy milyen árréssel adja a termékeit, ami függ a saját költségeitől, a várt haszontól illetve attól, hogy jól tervezte-e meg az üzletpolitikát.
    Amit képet linkeltél, az szlovák/cseh oldal ha jól sejtem, a weblap pedig egy nemzetközi, de minimum angol a pénznem alapján. Megveheted ott is, csak lehet, hogy nem szállítanak ki hozzád, így a boltnak be kell rendelnie, áll benne a pénze, lehet, hogy szerződése van, mennyit kell eladnia évente, hogy forgalmazhassa a terméket.
    Ettől függetlenül lehet átverés, és dolgozhatnak 50 %-os haszonnal, de ha valakit komolyan érdekel az ár, akkor a mai világban két kattintás, és látja, hogy az adott boltban reális az ár, vagy sem.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák