Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Tothgera30 #43933 üzenetére

    Köszi valóban pofás, de ami fontosabb, hogy remek a geometria. Egyébként az alap Rock Shox XC30, XC32 villáktól sem kell elájulni. Annyi jó van az XC32-ben, hogy levegős és rendesen fel lehet fújni egy nagyobb testsúlyhoz, nekem volt olyanom. Megmondom őszintén nem sok különbséget éreztem csillapításban a suntour xcm-hez képest. Persze nyilván jobb az XC32, de az se egy nagy kaland. Ki van abból is spórolva minden, ami egy rendes villában benne van. Persze nyilván jobb mint az alap suntour, de én nem ez alapján választanék bringát, hogy suntor vagy xc32 van benne. Sokkal fontosabb a geometria, melyiken érzed jobban magad, melyik a jobban irányítható. Utána meg úgy is le lehet cserélni a suntourt egy rendes villára, pl Fox vagy Rocx Shox Recon/Reba. Annak már értelme is van.

    Jorus: A képen valóban eléggé libafos színe van :) ,de élőben azért nem rossz, nagyon szép metálzöld színe van. Minőségi a fényezése.

    vendingo: Ha belefér a keretedbe akkor az Attention SL-t vedd. Az XC32 villa még nagyon messze van a "profi" kategóriától, de azért nem lesz rossz, szépen fog dolgozni és rendesen be tudod állítani a súlyodhoz, mert levegős rugózású.

    Because: Persze megkapja a felszereltséget olcsóbban, na de milyen vázat kap mellé? :) Azért a mellett se menjünk el szó nélkül. Nyilván nem fog eltörni ez se, normál használat mellett, na de a geometria nagyon nem jó. 29"-et nevesebb gyártótól kell venni. Irányíthatóságra ez egy parasztbicikli, minőségi alkatrészekkel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák