Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • No megvolt nekem is a bringás hétvége: szombaton két erősebb barátommal tekertünk egy 93km-es kört kb 1000m szinttel. Bevallom férfiasan volt egy több km-es emelkedő aminek az eleje lightos volt viszont avégén jó darabon 10%-os és a 30-25-ös áttétellel egész egyszerűen elfogytam. Nem emrtem megkockáztatni hogy görcsöt kapok így egy szakaszon inkább leszálltam. De marha szar érzés SPD-SL stopliban betonon járni. :D
    Utána azért összeszedtem magam és mentünk tovább atöbbiekkel, asszem 27-es átlag lett a végére. Volt viszont egy baromi jó szerpentines szakasz ahol sikerült 66,6km/h-val menni csak nagyon kátyús volt így azért óvatosan eresztettem meg (na meg hajtűkanyarok is voltak derekasan).

    Vasárnap elnéztünk egy lány ismerőssel a Bakony200-ra de végül mi külön tekertünk. Vicces volt mert 60km-t tűztünk ki célül és erre ebbpl egy 105,3km-es kör lett Balaton melletti szakasszal. :)
    A szél az viszont brutál volt ezen a napon. :( Volt olyan lejtő ahol kistányéron pörgettem hogy haladjak. Meg az se volt vicces mikor 63km/h-ás tempónál egyszercsak odébbvágott egy széllökés. Szóval kijutott a jóból meg a parából de remek kis túra lett a hölggyel, derekasan tolta neki szegedi létére. :)

    Ja és végre kipróbáltam hogy fér be két országúti a Hondámba. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Més que un club!

Új hozzászólás Aktív témák