Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Are,on

    csendes tag

    Sziasztok!
    Nem akarok pofátlan lenni, hogy " csak úgy " ide jövök kérdezősködni, de szükségem van tapasztalt emberekre! :D
    Egy éve elhatároztam, hogy veszek egy kerékpárt, azóta dilemmázok. Röviden: smucig majom vagyok. :))
    A kerékpárt erre használnám: szeretnék gyorsan eljutni 'A' pontból 'B' pontba, mind városon belül, vagy két város között, de közbe szívesen használnék földes utat, mint például a Tisza gátját, ( ahol nincs betonozva ), fitnesz és állóképesség javítóként.
    Ahogy nézegettem a felhozatalt, a cross kategória az ami kinézetre is megtetszett. Ilyen kategóriába szeretnék egy hobbi szintű, ugyanakkor igényes és megbízható kerékpárt. Csakhogy 100.000 forint környékén. ( 100.000 Ft max ). Láttam már (2014) Merida Crossway 15-V-t ennyiért, de sajnos a vázméret túl kicsi volt, valamint Gepida Alboin 300 CRS-t is, de az csak úgymond képernyőmentésként.
    A probléma az, h szeretem, ha valami igényes. ( kazettás agy, A-head-es kormány stb. ) Illetve, ha valaminél elkötelezem magam akkor nem akarok mellőle elpártolni. Ilyen a Merida Crossway 15.
    A kérdésem: Milyen kerékpárt ajánlanátok, illetve, mikor érdemes kerékpárt venni? Mikor lesznek leárazások? Hol érdemes venni? ( használtakat nem preferálom sajnos )
    Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!

Új hozzászólás Aktív témák