Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • goldnarmz

    aktív tag

    válasz FIREBLADE78 #36647 üzenetére

    Elég vegyesek a vélemények itt a környéken a bolttal kapcsolatban. Vett már ismerősöm tőlük használt és új bringát egyaránt. Egyikkel sem volt gond. Pl. nemrég hozott el egy barátom vadiúj merev MTB-t, de mivel a kerék nem bírta a súlyát, így sorban szakadtak a küllők. Maximálisan segítőkészen álltak a témához, cserélték a komplett kerékszettet erősebbre. Kollégám használt fullyt vett, amivel semmi gondja nem volt sosem. Én magam évek óta hozzájuk hordom mindkét bicajom full szervizre. Voltak kisebb-nagyobb nyűgjeim, de mindig orvosolták őket. Ha valamire szükségem van, viszonylag gyorsan reagálnak, és ha tisztában vannak vele, hogy nem tudják jó áron hozni, még ajánlanak is helyet, ahol jobban járok.
    Hallottam városi legendákat laza gyorszár miatt kiesett első kerékről, meg egyebekről, és jómagam is tapasztaltam, hogy azért a kerékanyákat, padálokat nem árt meghúzni egy-egy szerviz után. :DDD
    Állítólag - én nem tapasztaltam még - időnként elég lekezelően bánnak a vásárlókkal. Volt ismerősöm, aki egyszerűen kisétált a boltból amiatt, mert sz@rtak a fejére 10 perc elteltével is, fontosabb volt a frissen beérkezett csúcsfully-ra való fap-fap.
    Szumma tehát el vagyok velük, de az évek alatt kialakult jó kapcsolatunk miatt simándi lehetek elfogult. Pont ezért írtam, hogy - hallomásaim alapján - vegyesek a vélemények, ha itt, a Dunakanyarban szóba jön a Crazy Biker's.

Új hozzászólás Aktív témák