Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • torzo

    őstag

    válasz tatabike #32899 üzenetére

    OK. Akkor másképpen fogalmazom a véleményem. Nyilván igazad van, a bringások között több a szabályokat nem ismerő hülye. Az autósok között pedig nem kevés a gátlástalan, veszélyes, agresszív és sunyi szemétláda.
    Még haveri körben is az a vélemény, hogy én vagyok a hülye, amiért bringázok, merthogy az utak az autóknak készültek, ne használjam, mert csak hátráltatom őket. Ők útadót fizetnek a benzin által, én csak egy hátráltató élősködő, alternatív barom vagyok. Ja, és fulladjak csak meg az általuk kieregetett gázoktól, az én hülyeségem, az én bajom!
    Amikor az egyik bringás kollégánkat eltiporták, általános volt a vélemény, mi a francnak bringázott Budapesten? És ezek az én kollégáim, ha nem bicajról van szó, rendes, becsületes haverjaim.
    A télen egy kivételes alkalommal kocsival mentem dolgozni (amúgy minden nap bringával, télen is), mert karácsonyi ünnepségre rahedli cuccot kellett vigyek. Az Üllői úton az előttem haladó autós genya egy huszonéves lányt csak úgy túl jól sikerült ijesztésből elsodort, a lánynak nagy baja nem lett, de meg is halhatott volna attól a mocsoktól. Marha nagy cirkuszt csináltam, rendőrt hívtam, tanúskodni akartam, hogy pontosan láttam a szándékos gonoszságot. A rendőrök le sem szartak, órák múlva jöttek csak ki a helyszínelők, amikor már híre-hamva nem volt az egésznek. Csak telefonon kerestek meg, szerintem jegyzőkönyv sem készült.
    Hát itt tartanak a tisztelt autóstársak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák