- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz DonThomasino #294680 üzenetére
Azt azért nézd meg, hogy pontosan melyik fajta NCX-D, mert sokat "ki lehet húzni " azaz a 63 mm rugóút helyett át lehet szerelni 80 mm-re (létezik belőle 80 mm változat), azzal már el lehet durvulás nélkül lenni a terepen. A legtöbb Suntour telónál működik a dolog (100 mm --> 120 mm). Enyhébb terepen én is voltam vele, nem koppant fel a 63 mm sem. Igaz én az Alföldön lakom, ezért sem vettem 100 vagy 120 mm telót.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
ma reggel megkaptam az engedélyt a sebésztől hogy elkezdhetek tekerni.
hazaérve a seb újra bedagadva gyulladva felfakadva.
tököm tele ...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Fall-N
veterán
Ne vegyétek ennyire túl komolyan már a dolgokat! Mindenkinek saját magát kell legyőznie. Ezért sem érdemes másokhoz hasonlítgatni magunkat. Eleve mindenkinek mások a körülményei. Ott a munka, család, szabadidő hiánya, a testi adottságok csak egy dolog. Például hiába akarna az ember heti x órát tekerni, ha nincs rá ideje. Ha magadhoz képest fejlődtél az a lényeg. Mindig fejlődik az ember, ez a lényeg. Természetesen érdemes valami alapján csinálni a dolgot (edzésterv), ha már belekezd az ember.
-
Fall-N
veterán
válasz DonThomasino #294753 üzenetére
Még nem volt szervizen, az utóbbi egy évben nem volt annyira rengeteg időm tekerni, így ráér majd télen. De az is lehet én szedem majd szét és csinálom meg a szervizt. Majd nézek pár videót, hogyan kellene. Valószínűleg nem egy agysebészet, csak pontosan be kell tartani a dolgokat.
Nagyon egyszerű, ha van "AIR" feliratú kupak a teló bal vállán, akkor levegős. Ha a szokásos rugófeszesség-állító állító van rajta, akkor sima tekercsrugós.
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Mai bemelegítés pipa.
Most már csak haza kell menni...
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
nagyúr
-
Kro
tag
válasz DonThomasino #294732 üzenetére
Olyat nem, de egy elég hasonlót igen [link] .
Pár hónapja használom, rendben van eddig. -
lsebestyen
addikt
Jó amúgy továbbra is a szemüveg? Most akciós a másik fajta, meggyőztem magam, hogy kell egy fehér napszemüveg a fehér bukómhoz.
ROADR 900 PERF 14k -
parandroid
félisten
+1
Ki kell ugrani az Alpokba/Tatraba egy hétvégére hüttézni, kirándulni, egy jót kajálni, kirándulni, bérelni egy bicajt. Gyerekeket meg előtte lepasszolni a nagyiknak természetesen, hogy az esti program is szabad legyen.
Nyugodtan intézheted te is, még ha a te szülinapod is, úgyis családi kassza van gondolom. És szereztél egy csomó jópontot.
A másik opció meg, hogy kapsz egy radart/komputert, akármit, amit pár év múlva lecserélsz... Fenének, azt majd intézem magamanak, egy emlékezetes szülinap többet ér.
Persze kinek a garmin, kinek a papné, nem vagyunk egyformák.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
nagyúr
nincs kompjúter, óra van csak.
@jjeah: nem kell utalvány, onnan és azt rendelek, amit akarok.
@avl: nyilván nem hoznék ide egy kérdést, ha most nem valami materiálisról lenne szó.
@dom1n0, lsebestyen: köszi!
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Toobee
veterán
válasz stickermajom #294766 üzenetére
Csinos darab! Gondolom kintről kellett hozni, nincs EU forgalmazó?
Majd raksz fel képet bicajjal együtt is? -
nagyúr
válasz lsebestyen #294769 üzenetére
a karomon, és marad is, nem akarom a kormányra áttenni. különben sem látnék sokat azon a 4 centin.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Kro
tag
válasz DonThomasino #294763 üzenetére
Nem, ennek csak füle van hordozáshoz, de sose szoktam levenni a csomagtartóról. Az nekem túl macerás lenne, mindig a tépőzárakkal vacakolni. Én komplett a csomagtartóval együtt veszem le, ha épp nem kell. A sűrű levételhez valami komolyabb adapteres táska+csomagtartó kombó praktikusabb.
-
fulton
addikt
Na srácok megjött a kamerához rendelt (3d nyomtatott) tartó - merthát miért is lenne olyan mint a garmin, legyen olyan de kisebb ... a napokban írtam sepc-t róla.
A gyári felfogatás az csak a nyeregcsőre rögzíthető gumis, ha elég jól megfeszíted egész korrektül tartja am, nem zavaró a be-be remegés (gumis dolog miatt ugye).
Szerettem volna az ülés alá tenni (aerobb ) viccet félre téve, mikor állványra teszem a bringát, útban volt a nyeregcsőn, így mindig le kellett volna venni. (am tényleg aerobb minden a nyereg mögött táska kulacs..stb.).
Mikor elsőnek akartam beletenni nem ment rá, úgyhogy csiszoló papper a gopro adapternek. Nagy hibája a készüléknek, hogy nincs heveder csatlakozója sehova nem tudod "kötni". A kamera csatlakozójára rákötni nem lehetett mert akkor nem ment bele a tartóba....így kifúrtam azon két oldalt ahol kicsit belehelyezett állapotban elállt a gopro-tól, és abba húztam be a kábelt.Így már nincs útban.
(olvastam volt aki elhagyta menetközben)
A gopro tartónál bedobtam mindent, karbonpaszta, nyomaték", menetrögzítő-hogy a rázkódástól ne állítódjon el lehetőleg. Ha mégis elmozdulna, akkor lehet vissza teszem alulra a nyeregcsőre.
+ levettem egy kulacs tartót, mert sose használtam, így maradt tartalékba.
Kellett csiszolni fúrni faragni... de kész van kicsit furi a nyereg mögött az a "valami" de majd megszokom.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Toobee #294768 üzenetére
EU-ban szerintem nincs forgalmazó. Sőt USA-n kívül is nehézkes a beszerzés. Ezt is úgy sikerült csak hogy 500km-es körzetben volt egyetlen darab Marketplace-n már lefoglalva és ráígértem.
A B terv az volt, hogy megrendelem egy csomagátvevő telepre a határon és leautózok ~1 órát. Csak hát 8% NY és 15% QC tax lett volna. Az már azért túlzás. Bár két ország és két állam adója együtt sem tudja megverni a világbajnok magyar ÁFA-t.Tegnap elfelejtettem képet lőni, ha visszajöttünk a nyaralásból csinálok róla bringával is.
-
Tin
veterán
válasz velizare #294767 üzenetére
Nekem is van óra a kezemen mindig tartaléknak, de még a pulzust megnézni is kényelmetlen rajta. Számomra az óra trackelésre van fent, meg hogy legyen "biztonsági mentés". Na meg persze az értesítéseket látom ezen, és tudok róla telefonálni, így a telefon maradhat az övtáskában.
Ez esetben én komputert kérnék, de olyat, ami normálisabb, és tudsz vele rendesen navigálni is. És akkor, ha komputer van, lehet belőled és a bringából karácsonyfa, és a következő ünnepekre sorban venni a szenzorokat
-
parandroid
félisten
A nap
hülyéjehőse:
A múlkori a gyorszáras nyeregcsövét zárta le ugyanígy oszlophoz. Szerencsére jó helyen lakunk, így is megvárta a paripa. Ennek meg úgy tűnik nem drága egy új teleszkóp a villanylóra, ha ezt szétkarcolja.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tin
veterán
válasz Fall-N #294755 üzenetére
Így van, ráadásul az idei "tavasz" itt felénk katasztrófa, szinte nincs olyan nap, amikor nem esik, és eléggé kicentizős, hogy most mikor lehet menni és mikor nem. Sokkal jobban állnék már, ha nem ez a hülye idő lenne, de hát ez van, ezt kell szeretni. Most remélem, hogy augusztusig már nem lesz se program, se betegség, se napokig tartó eső, hanem tudok menni heti 4-5x, és fejlődni.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz parandroid #294777 üzenetére
Mit is kéne látni? Felfelé a csövön lehúzható a bicaj?
Ha arra gondolsz, hogy kikapják a kereket, az szerintem nem jó ötlet, mert a teleszkóp nem fogja engedni a lakatot leszedni.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
nagyúr
válasz -=RelakS=- #294780 üzenetére
így megkarcolja a lakat a becsúszószárat, hiába van rajta műanyag borítás.
-
-
fulton
addikt
Köszi
Olvastam már párszor hogy elsodortak bringást, volt aki meg se állt... és itt már a bringa értéke ami indokolta ha kár keletkezik benne és nincs meg a vétkes az kellemetlen rám nézve. na meg párom is nyüstölt hogy tegyek fel már valamit ami rögzít, me h sose tudni a bajt...(ő ilyen sisak kamerát...mondtam az nem sokat ér a 2 ora üzemidovel..)
90% ban autók közt járok.Valahol talan jó is h így "kiemeltem" mikor vesz, forog a led pirosan a lencsekörül, talán figyelemfelhívóbb is így szem előtt 100 gramm nem nagy súly.
-
.LnB
titán
válasz lsebestyen #294762 üzenetére
Nekem nagyon bejön. Vigyázok is rá, mert nem egy masszív cucc. De tekerni benne marha jó szerintem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
őstag
válasz Napfénysüti #294759 üzenetére
két 20 évest...
nyugi nem fogod megkapni................IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Zoliwrc
aktív tag
Egy kis szín a mai napra. Délutáni Csóványos, térgyes is meg nem is
-
Fall-N
veterán
válasz DonThomasino #294760 üzenetére
Az lesz az. Közben néztem, nincs rajta air felirat, csak a Suntour logó. 3 ágú kitüremkedést kell csavarni.
-
Tin
veterán
válasz fulton #294783 üzenetére
Így értelek, viszont azt majd vedd figyelembe, hogy csak hátrafelé vesz, így főleg dugóban vagy lámpánál nem biztos, hogy tetszeni fog a mögötted jövő autósoknak, hogy veszed őket. Szóval kicsit fordítva is működhet ez a pszichológia, és némely embernél ez éppenséggel vörös posztó lehet. Ettől függetlenül támogatom a kamerát, viszont kötözd oda rendesen, mert rosszabb úton nagy a rázkódás. Ezért is szoktak sisak vagy testkamerát használni, mert ott a tested is eleve egyfajta gimbal
#294786 -=RelakS=-: fulton kamerája 1080p30, abban a felbontásban a te kamerád is kibír vagy 2.5-3 órát...
-
Ringman
nagyúr
rose-nál nézném a korábban összeállított kosaram, ez fogad:
Hiba lépett fel
Próbálja meg később.
ki/bejelentkezés nem segített.valaki járt már így?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nagyúr
válasz parandroid #294764 üzenetére
értem a csíziót, de ezt most nem adta ki a zélet. egy négyéves projektet rakunk élesbe azon a hétvégén, és nem igazán akarunk a forbes címlapjára kerülni vele, szóval arra a hétvégére beköltözök a céghez, de a környezőkre se mertem lekötni semmit.
meg ilyen tanácsért egyébként sem ide jönnék.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Kro
tag
válasz DonThomasino #294772 üzenetére
Nem, ha nem lenne rajta a táska, akkor se hagynám az utcán őrizetlenül, lezárva sem.
-
fulton
addikt
-
jjeahh
nagyúr
Official Highlights from the Nove Mesto XC World Cup 2024
Pauline Ferrand Prevot Announces That 2024 is Her Last Year Racing MTB 🥲. Nove Mesto-t brutálisan lehagyott mindenki mást és látszólag nem igazán viselte meg, mintha könnyen ment volna neki .
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest