Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • evilskati

    aktív tag

    Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel tudnám a régi ~15-20 éves hajtókart szép fémszínűre pucolni? Csinált már valaki ilyesmit? Sok használt acélvázas országúti hirdetést láttam, és olyan szépen csillognak-villognak rajtuk a régi alkatrészek, hogy ihaj.

    Lecserélni nem szeretném, még a felületi rozsda is alig ütötte fel a fejét(1-2 apróbb pont), az szépen le is jött rozsdaoldóval. Viszont a sima tisztítószer hatástalannak bizonyult.

    Láttam korábban, hogy petróleummal tisztítjátok a láncot, ha leszerelem a hajtókar és beáztatom az jó megoldás lenne? Meg akkor mindjárt a hátsó váltót is bedobnám mellé, hogy a sokéves port is kiszedje :D

    Nemrég sikerült szereznem egy Puch Clubmant, abból szeretnék egy túragépet csinálni. Nem igazán országúti a váz a sárvédő és csomagtartó szemek miatt, na meg ugye dinamónak is van hely. Ebből a bringából szeretnék egy Randonneur félét összerakni magamnak :)

    A szétszerelési fázisnál vagyok, újrazsírozok mindent amit kell, de ha már szétszedem, akkor úgy szeretném összeszerelni, hogy esztétikailag ne lehessen belekötni :)

Új hozzászólás Aktív témák