Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Mindenkinek, aki segített és hozzászólt a témámhoz.

    Kezdem az elején. Én elég rég, az év elején kinéztem magamnak ezt a Canyon-t: [link] Nekem eléggé Canyon volt az álmom. És erre gyűjtögettem, de még nem terveztem venni mostanság. (Tegnap meg pont elfogyott a méretemben.)

    Aztán valahogy véletlenül belefutottam abba a három Giant-be (amiket linkeltem ma), amik le vannak akciózva.
    Beszéltem a bolttal, utána kérdeztek az elérhetőségüknek. Mondták, hogy 2 hét kábé a beszerzésük. A Defy-ből van, a TCR-ből viszont abban a színben egy van már csak.

    Így pár órája leadtam a redelést erre: [link]

    Viszonylag sokat vacilláltam a Di2 miatt a Defy-n. De nekem annyira nem szempont.

    A karbon kerék, a verseny geo, és a szín miatt választottam végül a TCR-t. Így is oriási előrelépés lesz számomra. Azt hiszem az Ultegra-val is jól elleszek. Nekem van ez a hülyeségem, hogy azért tetszen is már a bringa, ha ennyit költök rá, és a TCR jobban bejön. És azért az ár sem mindegy nekem, hogy 200ezerrel olcsóbb, és megáll 1 milla alatt. És egyébként is egy közel 200 éves Cube-ot fog váltani, amibe most is teszem a kilómétereket rendesen.

    Szóval most várok, elvileg 2 hetet. :)

    Leírhatjátok ha hülyeséget csináltam, bírom a strapát. ;)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák