Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    A mai 60km/540m szinte tökéletes volt. Ma sport pezsgőtablettás innit vittem, szóval fel is frissített, volt félútra betervezett benzinkút második palack vételezéssel, kis erdőzés is, de javarészt bringaút, szép helyek, jó idő, meg is kapott a nap :D

    Elmenés előtt álítottam még a markolaton kicsit, és úgy éreztem, hogy a váltók is túl közel vannak a kormányon, szóval fél centivel távolabbra raktam, és ez most így határozottan jobb. Ma nem is tartottam olyan hülyén a kezem, nem is fájdult meg annyira.

    De azt hiszem, a fő pont, hogy ez egy kirándulás, és annak is könyveltem el. Nem mentem lassan sehol, pár országútis kivételével mindenkit lehagytam, viszont a ~20 percenkénti ivásnál inkább megálltam, így kicsit regenerálódtam, és nem is nyiffantam ki annyira. Meg Így nem volt rajtam az a teljesítménykényszer, sokkal jobban élveztem az utat. Így persze biztos kevésbé fejlődök, de azt hiszem, ezt már félig elengedtem, csinálom, aztán majd lesz ami lesz.

    Út elején volt erdei szakasz kidőlt fán átmászással, a másik kép meg a közepéről van, az élőben jobban kiadja, mert egy hatalmas tér.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák