Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lsebestyen

    addikt

    #2854278
    "Az ég egy adta rohadt világon sehol sem írtam, hogy azzal van bajom, hogy a használt bringának van bármi baja."
    vs
    "Használt piac éppen azért karcos, mert borzalmasan szór a felhozatal, írt azóta egy másik btwin is, jó a gép, a lánc meg a váltó kér beállítást. Csináld meg, 10k gondolom elég rá, és add át úgy. Jhaaaaa, hát nem foglalkozik vele."

    "Azzal van a bajom, hogy ezt a nyilvánvaló és alapvető problémát nem közlik előre a kedves eladók." - ez valóban nem szép dolog. De írtad, hogy alkualap volt a hiba. Most mégis agonizálsz, hogy para van vele. Akkor mire alkudtál? Emberek ott cseszik át egymást, ahol tudják, de ha ekkora szakértő vagy ezt tudhatnád (írtad is, hogy nem tud újat mutatni). Senki nem mondta, hogy vegyed meg, használt cikkeknél ez bizony benne van a pakliban, még egyszer mondom sajnos.

    "Felfogtad? Sikerült megérteni? Mert szerintem marhára nem és a hócipőm tele van azzal, hogy többek között te is saját kis világodat akarod rátolni a másikra és olyanokat adsz a számba már visszaforgatva ami soha el nem hangzott." Két hete idejöttél a topikba segítséget kérni, aztán már aznap te oktattad a népet a használt kerékpárpiacról, miközben annyit tudsz róla, hogy van a Shimano, és sikerült a Google keresőjével megnézned a felszereltségi szinteket. Addig sajnos már nem jutottál el, hogy mérettáblákat keressél, pedig az egyik hsz-ben te állítottad, hogy Google keresésből is szakértő vagy. Milyen világnézetem toltam rád? Leírtam, hogy szerintem az általad leírt felhasználásra jobb lenne a merev villa. Utána írtad, hogy szerinted nem, rád is hagytam utána, sőt még Tin-nel ajánlottuk is a Decás bicót. Elhangzott, hogy felső polcos teló van a vásárolt bringádba. Oda kéne írni, hogy szerinted felső polcos, vagy neked felső polcos. Ez nem szavakon rugózás, hanem a további félreértéseket elkerülendő módon kellene benyögni a bánatodat.

    "Semmilyen közöd nincs hozzá, hogy megmondd, majd ha akarom, akkor lesz benne merev villa." - Hol adtam ezt parancsba? Javasoltam, ma pedig válaszoltam a másik fórumtagnak, hogy te ezt már eldöntötted. Közöm egyébként annyi van - még mindig javaslatra - hogy te jöttél tanácsért a topikba. Fordítva ülsz a lovon.

    "Ha nem akarom, akkor meg nem." - miután leírtad, hogy neked rugós villa kell, nem is hoztam fel többet. Az imént pedig nem neked válaszoltam, jeleztem a topiktársnak, hogy ezt már megbeszéltük. A stílus igen, az olyan amilyenben te itt végigsöpörsz.

    "A véleményed pont annyit ér, mint a haveromé, de ő legalább nem úgy mondja meg a másiknak, hogy mit használjon, hogy azt sem tudja milyen arra a terep például."
    -
    "kicsit kevésbé terepes gumi", "75% aszfalt a cél", "mert én biztosan nem akarok hegyi kerékpározni" - elnézést kérek a hiányosságaim miatt, ez alapján igyekeztem a lehető legoptimálisabb setupot ajánlani. Igen ajánlani, nem parancsolni.

    "Az előadásmód pedig nem csak nálam gond úgy látom, a megértés sem. Szimplán csak amikor ilyen van, lépd át." - alapvetően átlépem, de amit itt leműveltél 2 hét alatt az bicskanyitogató.

    "Hadd ne fizessek a tiltás miatt prémiumot." - még véletlenül se, sokat fogsz még úgyis költeni arra a CUBE-ra. ;]

    "Engedd el, hagyd csak ki ezen szálat, úgy ahogy van ignorálj kérlek." - te vagy az tipikus ember, aki ragaszkodik az utolsó mondathoz, mert azt hiszi, akkor igaza van, sajnálom. :(

    "Köszönöm!" - igazán nincs mit! Remélem a tálca sört majd eljuttatod a topiknak, amiért ilyen kitartóan segítettünk kiválasztani a bringát. Bár gondolom tudnunk kellett volna, hogy nem jó a villa lockolása... :C

Új hozzászólás Aktív témák